C callofjuarez Početnik Poruka 4 03.06.2008. u 19:12 - Call of juarez #26 Nadam se kad dodje raspust da ces igrati malo vise.Usput mogao bi da mi kazes svoj nick moj je =SENAT=Budala
Nadam se kad dodje raspust da ces igrati malo vise.Usput mogao bi da mi kazes svoj nick moj je =SENAT=Budala
C callofjuarez Početnik Poruka 4 03.06.2008. u 20:38 - Call of juarez #27 Valjda ces vise igrati kada budes bio na raspustu.E ako igras multi napisi nadimak da znam moj je =SENAT=Budala
Valjda ces vise igrati kada budes bio na raspustu.E ako igras multi napisi nadimak da znam moj je =SENAT=Budala
I Imam_pari_za_petardi Početnik Poruka 28 04.06.2008. u 19:11 - Call of juarez #28 Igram multi al sad nisam u toku i promenicu neki nick......kad dodje raspust...
D dusansk Početnik Poruka 1 09.01.2009. u 16:07 - Call of juarez #29 ljudi, jel mi može neko reći kako da krekujem ovu igru. Mislim da je Ok ali ne mogu je pokrenuti...hvala
ljudi, jel mi može neko reći kako da krekujem ovu igru. Mislim da je Ok ali ne mogu je pokrenuti...hvala