Call of Duty: World at War

• Začetnik teme Začetnik teme P.S.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jel bi ikako mogao da radi na mojoj konfi:
Ati Radeon 9550
512 RAM DDR
AMD SEMPRON(TM) 2200+ 1.49 GHZ
Pa cak i na low...

-=MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS=-

SOFTWARE REQUIREMENTS:
Microsoft(R) Windows(R) XP or Windows Vista(R) (Windows 95/98/ME/2000 are unsupported)
Microsoft DirectX(R) 9.0c (included)

HARDWARE REQUIREMENTS:
CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 3.0 GHz or AMD(R) Athlon(TM) 64 3200+ processor or better supported
RAM: 512MB RAM (1GB for Windows Vista)
VIDEO CARD: 256 MB NVIDIA(R) GeForce(R) 6600GT or better or ATI Radeon(TM) 1600XT or better
SOUND CARD: 100% DirectX 9.0c compatible sound card
HDD SPACE: 8GB of free hard drive space
CO-OP / MP HOSTING: To host Co-op or MP matches, a 2Ghz dual-core or better processor is recommended.
INTERNET: Broadband connection and service required for Multiplayer Connectivity

Uzmem ja sada da instaliram COD WaW, sve lepo raspakujem, instaliram, krekujem, kliknem dva puta na ikonicu iii tadaaaaa:

"Error during initialization:
Unhandled exeption caught"

Sta znaci taj smrda? :(
poludecu, ni cod4 mi nije radijo a sada ni ovo? :/ :dontunderstand:
inace imam ok konfu koja mora da pokrene sve ovo......molim vas pomagajte :)

-=MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS=-

SOFTWARE REQUIREMENTS:
Microsoft(R) Windows(R) XP or Windows Vista(R) (Windows 95/98/ME/2000 are unsupported)
Microsoft DirectX(R) 9.0c (included)

HARDWARE REQUIREMENTS:
CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 3.0 GHz or AMD(R) Athlon(TM) 64 3200+ processor or better supported
RAM: 512MB RAM (1GB for Windows Vista)
VIDEO CARD: 256 MB NVIDIA(R) GeForce(R) 6600GT or better or ATI Radeon(TM) 1600XT or better
SOUND CARD: 100% DirectX 9.0c compatible sound card
HDD SPACE: 8GB of free hard drive space
CO-OP / MP HOSTING: To host Co-op or MP matches, a 2Ghz dual-core or better processor is recommended.
INTERNET: Broadband connection and service required for Multiplayer Connectivity

Ljudi zar neko veruje ovim glupostima:dash:
Da sam u životu poslušao sta monopolistički smradovi pišu po HARDWARE REQUIREMENTS-ima ne bih onda purnjao ništa jače od HL1.
Zlatno pravilo je instaliraj,crackuj(žIVELI PIRATI!) i uveri se sam.:cool:

Danas za malo da ga kupim od gusara ali nije mi se davalo 200 din....
.....Danas bio u Bg posle dugo vremena .... brate tamo piraterija cveta na svakom cosku neko prodaje diskove po knez mihajlovoj njih 20 sve sa tezgama nisu se ni potrudili da se sakriju ....
a kod nas u NS-u oskudica jedino je ona devojka kod spensa redovna na poslu ...

Danas za malo da ga kupim od gusara ali nije mi se davalo 200 din....
.....Danas bio u Bg posle dugo vremena .... brate tamo piraterija cveta na svakom cosku neko prodaje diskove po knez mihajlovoj njih 20 sve sa tezgama nisu se ni potrudili da se sakriju ....
a kod nas u NS-u oskudica jedino je ona devojka kod spensa redovna na poslu ...

XD23, jesam. Iskljuci interenet konekciju pre ulaska u igru... Slucajno provalih...

Back