Call of Duty: World at War

• Začetnik teme Začetnik teme P.S.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ljudi, sta fali WWII?
Igrica je bila ekstra sa WWII, Zasto ne bi bila ekstra i ova?
Kad sam igrao COD4 nisam se osecao kao da sam igrao CoD4. Mislim, igrica je extra, misije su dobro odradjene, i sve to stoji, ali mi je naj u CoD kad odrade bitku iz WWII realisticno, taj osecaj II svetskog rata.Pocelo je kao WWII, zasto ne bismo igrali WWII kad smo toliko hvalili prethodne delove, pljuvali cetvorku dok je nismo odigrali, dizali u nebesa posle prelaska od par casova igre...
Zamislite novije generacije... Oni nemaju vise WWII da igraju...
:whistling:
Treba se i zavrsiti ;)

Posto me mrzi da citam sta ste do sad napisali reci cu samo sta ja znam o COD5.
WWII Pacifik, ali ce biti Amera,Japanaca,Britanaca,Rusa i Nemaca.
Ostavljaju Perkove iz COD4 takodje ostaju i Radar Airstrike ali dodaju i novu stvar Pozvati kerove da napadnu neprijatelja.
Pored standarnih TDM,DM,CTF,SD i ostalih iz COD4 dolazi i novi mod WAR koji postoju u COD3 ali je sada doradjen. Mogu se voziti samo tenkovi i to dve vrste na samo jednoj ili dve mape. Okruzenje kao sto je radar i ostalo ostaje ono iz COD4 tj jako slicno.

Na ovoj adressi imate Trailer tako da mozete videti neke stvari.
http://www.gametrailers.com/player/41045.html

Drugi svetski rat je zakon.Najbole igre sa najboljom atmosverom.Svaka čast SF i horor naslovima ali WWII je neiscrpna tema.Sećam se sad nešto one scene iz CoD 1 početak ruske misije.Kad se penješ uz ono brda a odozgo rokaju mitraljezi i nadleći avioni.Imao sam bukvalno osećaj da sam u sred bitke i da osećam miris baruta.Mogu misliti sa današnjom tehnologijom koliko taj osećaj može biti još uverljiviji.

Drugi svetski rat je zakon.Najbole igre sa najboljom atmosverom.Svaka čast SF i horor naslovima ali WWII je neiscrpna tema.Sećam se sad nešto one scene iz CoD 1 početak ruske misije.Kad se penješ uz ono brda a odozgo rokaju mitraljezi i nadleći avioni.Imao sam bukvalno osećaj da sam u sred bitke i da osećam miris baruta.Mogu misliti sa današnjom tehnologijom koliko taj osećaj može biti još uverljiviji.

Ti si se brate mnogooo utripovao

@tema

Ja cu igrati ipak je to novi COD.

@purke62

Pa mirises barut itd...
Da , možda zvuči preterano.Igrao sam prvi put sa odličnim slušalicma na ušima i osećaj je bio neverovatan.Učestvovao samu stvarnom ratu rannije, pa kad je dočarana atmosvera nekako i čulo mirisa odnosno sećanja stvaraju itisak kao da osećaš miris baruta.Normalno to je bilo samo prvi put kad sam igrao.To se odnosi samo na tu scenu koja je obrađena i u filmu Enemy.At.The.Gates.

Back