Call of Duty: World at War

• Začetnik teme Začetnik teme P.S.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
dodjem ti ja kod druga igrati cod4 posto to ja nikaka necu moci na mom kompu,sednem ja lepo,krenem iz pocetka..zaigram se ja malo i cap kraj igre!!!!! reko ovi sto su pravili su se mnogo zajebali...steta a igrivca je full mocna,i da slazem se da je misija u cernobilu najbolja 4 puta sam je prelazio,moglu bi i na tu temu nesto da urade zar ne???

nadam se da cod5 nece biti kratak ali videcoemo,a o konfi necu da pricam

ja sam presao sve delove!!!! realno bas su debili sto su napravili opet WWII jer je cetvorka EXTRA!!! onda su trebali da umesto 4 naprave vijetnam ili irak ...PS ovaj lik sto igra na klipu je noob xDDD Ali u svakom slucaju jedva cekam da dodje kod nas... Jel zna neko kad izlazi ne ulice???? :)

da da... a shto je onda CoD4 dozhiveo jedno 5x veci uspeh od CoD2?
pricham o pravim igrachima i online takmichenjima a vi casual igrachi se ne rachunate :P
A po kojim kriterijumaima je CoD4 postigla pet puta veći uspeh od CoD2.A šta to znači pravi igrači baš bi voleo da znamTo ima neka liga ili šta već.Volim sva četiri koje sam igrao (nisam igrao CoD3), ali jedinica je najbolja za moj ukus.Ako je pravom gameru najbitnije da je dobra grafika onda se slažem da je najbolji CoD4.A ja nisam pravi gamer.Samo volim taj serijal i upošte sve WW2 igre.

Ljudi, sta fali WWII?
Igrica je bila ekstra sa WWII, Zasto ne bi bila ekstra i ova?
Kad sam igrao COD4 nisam se osecao kao da sam igrao CoD4. Mislim, igrica je extra, misije su dobro odradjene, i sve to stoji, ali mi je naj u CoD kad odrade bitku iz WWII realisticno, taj osecaj II svetskog rata.Pocelo je kao WWII, zasto ne bismo igrali WWII kad smo toliko hvalili prethodne delove, pljuvali cetvorku dok je nismo odigrali, dizali u nebesa posle prelaska od par casova igre...
Zamislite novije generacije... Oni nemaju vise WWII da igraju...

Back