Call of Duty: World at War

• Začetnik teme Začetnik teme P.S.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Negde sam procitao da ces u CoD5 moci da vozis vozila(dzipove, tenkove...) valda ce biti dobro.. Koliko sam video grafika je extra, samo da ne bude nekih bagova...:)
Moci ces da vozis svasta :D
Ako ovo sr4nje opet bude u drugom svetskom ratu necu ni pogledati kako izgleda..dosadilo mi vise da trckaram okolo i rokam sugave svabe :lol:
Bolje da naprave nesto na temu Vietnama ili tako nesto..a ne sve isto..osecam da cu se opet iskrcavati u normandiji i trcati dok me nisane snajperima..
Opet je II svetski rat xD

Pa zar nije bolje da bude kratka i extra (CoD4) nego dugacka i smorena?
Mada slazem se da su CoD4 mogli malo "produziti" jer je ono bas malo,al je zato extra,posebno misija u chernobyl-u .

posto imam kantu od kompa ja jedno veche odem kod ortaka i kazem aj da upalim malo da igram i predjem je za nekoliko sati:lol::lol::lol: odlicna je samo MNOGO kratka a kad kazes dugacka i smorena nasta mislis na CoD 2??? meni je CoD2 onako bas taman ;)

posto imam kantu od kompa ja jedno veche odem kod ortaka i kazem aj da upalim malo da igram i predjem je za nekoliko sati:lol::lol::lol: odlicna je samo MNOGO kratka a kad kazes dugacka i smorena nasta mislis na CoD 2??? meni je CoD2 onako bas taman ;)
Imam i ja kantu,al je nekako uspela da pokrene CoD4 :D i ja sam je presao za par sati.
Kad kazem "dugacka i smorena" mislim na to da je ponekad bolje imati kratku ,al vrlo zabavnu igru,nego da istu "produzuju" pa da nas smori,ako me razumes.

Jes mogli bi malo da svrate do Vietnama i Koreje , al tamo su im guzice isprasene pa verovatno nije pogodno. WWII je stvarno smorio vise sto ne znaci da igra nece biti dobra ako je urade ko CoD4 , al bi mogli da promene . Mozda bi mogli da naprave kampanju za nemce u WW II , sta bi im falilo pa i oni su dobijali bitke.

Poslednja izmena:
Ja sam mislio da ce novi cod da bude nastavk cod 4, ali i ako ne bude,da ce biti u sadasnjem vremenu,nesvica mi se da se radnja u cod 5 odvija za vreme ww2.ako je vec nastavak cod4 bio u buducnosti,pozd ali me nije ipresioniralo to sto sam video na you tube za cod5.

*** mogli su hronoliski da ih zaredjaju :mad:

sto lepo nisu poceli od prvog srpskog ustanka :lol:

a zavrsili sa povratkom na kosovo :D :D :D

salim se, jel ima mozda neka igra da je uradjen WW 1 ???????

sto to nisu uradili prvo, pa onda drugi, vijetnam, pa doleteli dovde ;)
i u sadasnjosti imaju mnogo dobrih tema ;)

Back