Call of Duty Serijal

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Игра не вреди ни 16 евра, камоли 40, која је и пуна цена игрице.

Колико год били налицкани ефекти, игрица је кратко срање намењено наложеним клинцима.

Исклишеиран концепт кампање. Ајмо мало пуцање, мало шуњалица, мало вожња, мало кат сцене, мало адреналинских исечака, опет пуцање, опет шуњалица.
Мултиплејер малтене непромењен чак од Модерн ворфера двојке.

Ужаш, жалост, туга. Не вређајте нам интелигенцију.

...bas SUPROTNO tvom misljenju...igrica je napravljena na konceptu 5h FILMA...to je oduvjek tako i bilo. Ne znam sta ste vi ocekivali...
Ako si igrao Multiplayer 2-ke onda nikada ne bi rekao da je 3-ka nepromenjena...
Na MW2 multiplayeru imam MINIMUM 200 odigranih sati i sada picim MW3...znas koji je zakljucak...
OVA DVA DIJELA SU NEBO I ZEMLJA...dakle, totalno drugi svijetovi...

Mnogo vise strategije, mnogo bolje karte, mnogo zahtjevnija igrica po pitanju kretanja i lova na neprijatelja...
Dakle, po tom pitanju je MW 3 BRILJIRALA...!!!

Jel ima neko original?

...ja, reci...

БаттлеФиелд 3 је татко за Модерн Вар. 3.
Значи оцена за МВ3 -5 БФ3 10! :)

:lol: ...pojma ti nemas :lol: ...

Prešao sam ga do kraja , sada mi žao jer kako se završilo to je nagovestilo par stvari , mislim da neće biti 4 nastavka modern warfarea , znači priča mi je delovala kratko i jako je brzo završena kao : kao da su dizajneri tj stvaraoci igre odlučili e sada je gotovo i to je to , nekako jako naglo.
ali ok neću da vam oduzimam draž igre odigrajte je do kraja i videćete i sami o čemu pričam.
Da i ja sam je preso i ono .. Ali upravu si taj zavrsetak nagovestava na neke stvari .. Ali Shepard je reko u MW2 "You kill one enemy but another come" sta znamo daj boze da naprave jos koji COD . Inace ja sam jos kao klinac (imam 13 god) igrao Cod1 svaki CoD sam odigrao i evo kako vreme brzo prodje,ko zna da li ce uopste da naprave jos koji Cod .. Black Ops 2 ili tako nesss :))

Sto se tice price najbolja do sada .. Moras da igras igricu cak od MW1 da bi razumeo one flashbackove u 2 i 3.Samo me nervira sto svi oni ginu (ne bi da kazem koji su,mozda neko nije preso) Ali svi negativci i pozitivci su poginulii osim PRICE-a sto nagovestava da je MW-serijama kraj :/// Daj boze da nije , alii ,,Activision je skoro svaki CoD izbacio u JESEN-ZIMU tako da ce vreme pokazati sledece godine da li ce raditi na jos kojem MW-u ili nekom nowom nastavku.

Btw : Igrica kidaaa , mada i BF3 nije za bacanje ;D

Имам ЦоД 4 регуларан.Покушао сам преко Гејмтракера да играм на нашим среверима,али кад се логујем каже ми да је сервер на 1.6 или 1.7 верзији игре.
Шта чинити?

U call of duty 4: modern warfare, dok se krecem i pucam sve se odvija usporeno. Nije to neki obican bag, kao neko seckanje, vec vise lici kao da je sama igra napavljena da radi usporeno. Sada sam instalirao nfs world koji za vistu trazi 1.5 gb rama, a ja imam 1gb i uopste mi ne secka, niti radi usporeno. Kao da igram minesweeper, a ne nfs world. Moze li mi neko reci da l ije vidjao ovakav problem sa mw1 na visi i zbog cega je?

Moja konfiguracija|:
Ram: 1gb
graficka: geforce go 7300
procesor: Intel core duo 1.86 Ghz

Ljudi imam jedan problem...Moj cod mw2 mp je radio savrseno, skinuo sam sve peceve sa interneta za IWnet..Znaci kao sto sam vec rekao radio je savrseno 2 ili 3 dana...
Otisao sam kodd druga i ostavio upaljen komp.. Kada sam se vratio i upalio cod6 mw2 izbacio mi je da je program prestao da radi... z:cry:

Problem details:

Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: iw4mp.dat
Application Version: 0.0.0.0
Application Timestamp: 4b68bba4
Fault Module Name: ntdll.dll
Fault Module Version: 6.1.7600.16385
Fault Module Timestamp: 4a5bdb3b
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 0002dee6
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Locale ID: 1033
Additional Information 1: 74d4
Additional Information 2: 74d4c368ea38a40cb60894553661da84
Additional Information 3: 8fee
Additional Information 4: 8fee39e1b4509c19519a67ae450405b4

MOZE POMOC ?? :zroll:

encountered similar error but for the Application name: frmbld.frm

I solved it by following this
1. msconfig
2. system config>>tools
3. Change UAC Settings
-> set to Never notify me >>ok >>restart

now the problem is solved.

Use this work around if its something you are looking for.

U call of duty 4: modern warfare, dok se krecem i pucam sve se odvija usporeno. Nije to neki obican bag, kao neko seckanje, vec vise lici kao da je sama igra napavljena da radi usporeno. Sada sam instalirao nfs world koji za vistu trazi 1.5 gb rama, a ja imam 1gb i uopste mi ne secka, niti radi usporeno. Kao da igram minesweeper, a ne nfs world. Moze li mi neko reci da l ije vidjao ovakav problem sa mw1 na visi i zbog cega je?

Moja konfiguracija|:
Ram: 1gb
graficka: geforce go 7300
procesor: Intel core duo 1.86 Ghz

Ram ti je Slab jos 512Mb - 1Gb ubaci ili iskljuci sve suvisne procese koji ti trose memoriju u pozadini kao i Antivirus :)

Ja igram CoD serijal igram jos od malih nogu.Iako sam i dalje klinac (13) Call of Duty 1 samo igrao jos kad sam ima 7 godina :D Igrica je najbolja i nadam se da ce ostati najbolja pucacina svih vremena..Skoro sam preso MW3 po 6-7 put , i evo sad malo cepam Spec Ops i Surviving :D Od svih delova preko neta igram samo Cod2 na serveru koji se zove " Bitange " i CoD4.Po meni svaki CoD je dobar na svoj nacin nekad mi je ovaj CoD1 imao neverovatno dobru grafiku dok mi je sada smesna :D I da upravu je nesa973 koji je rekako "ko nije preso igricu kajace se".Najzanimljivija je prica koja je povezana cak od Cod4 pa sve do ovog MW3.Trebalo bi da se odgira MW , MW2 i MW3 da bi sklopio celu pricu :D Ne bi da pricam sada o tome odigrajte i videcete.Samo ne valja sto je hardwerski igrica mnogo zahtevna :/
P.S Kad ce da ubiju Cpt.Price ?! Msm tu je od 1 dela :] (Cod1,Cod1 United Offensive,cod2,cod4,mw2,mw3) Mislim stvarno :D Svi zivi poginuse osim njega.On ce na kraj da umre od prirodne smrti izgleda :D

Ja igram CoD serijal igram jos od malih nogu.Iako sam i dalje klinac (13) Call of Duty 1 samo igrao jos kad sam ima 7 godina :D Igrica je najbolja i nadam se da ce ostati najbolja pucacina svih vremena..Skoro sam preso MW3 po 6-7 put , i evo sad malo cepam Spec Ops i Surviving :D Od svih delova preko neta igram samo Cod2 na serveru koji se zove " Bitange " i CoD4.Po meni svaki CoD je dobar na svoj nacin nekad mi je ovaj CoD1 imao neverovatno dobru grafiku dok mi je sada smesna :D I da upravu je nesa973 koji je rekako "ko nije preso igricu kajace se".Najzanimljivija je prica koja je povezana cak od Cod4 pa sve do ovog MW3.Trebalo bi da se odgira MW , MW2 i MW3 da bi sklopio celu pricu :D Ne bi da pricam sada o tome odigrajte i videcete.Samo ne valja sto je hardwerski igrica mnogo zahtevna :/
P.S Kad ce da ubiju Cpt.Price ?! Msm tu je od 1 dela :] (Cod1,Cod1 United Offensive,cod2,cod4,mw2,mw3) Mislim stvarno :D Svi zivi poginuse osim njega.On ce na kraj da umre od prirodne smrti izgleda :D

MW serijal hardverski je SMESNO ZAHTEVAN i to cini serijal jako privlacnim. Svaki komp kupljen u novije vreme, pa i onaj od 200 eur. moze da gura igricu bez seckanja.
Ovaj moj laptop je izuzetak, a uzrok jos nije pronadjen.

Ja sad po prvi put igram mw 2 na lap topu i mogu vam reci da je skroz nezahtevan. Igram skoro na high i ne secne. Ne verujem da ce Call Of Duty prestati da dobija nastavke u skorije vreme. Zasto bi cod prestao da se pravi? Ovi koji ga prave gledaju profit,a koliko samo zarade na cod,niko normalan ne bi prestao da objavljuje nove delove. Svaki novi deo ce da izazove wow efekat ;) A sto se mene tice,to je nejbolja pucacina :D

Mozda se novi nastavak nece zvati Modern Warfare 4. Mozda ce izaci novi serijal kao sto je MW,black ops....

Iskreno se nadam ;)

Poslednja izmena:

Back