Call of Duty Serijal

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Već 2 puta sam prešao CoD 4 na veteran, ali onu poslednju misiju u avionu ne mogu nikako. Nerealno teško! Za 60 sekundi treba da ubiješ 30 neprijatelja i da prepješačih 75 metara! A dali mi najgoru pušku! Pa kako?

Sad ga i ti lupi...Kako bre da pređeš 18 misija za jedno popodne? Jeste kampanja 5 sati, ali za baš dobre igrače. Ostali će potrošiti bar 3-4 dana umjerenog igranja po par sati dnevno.

Mozda ako prvi put uzimas misa i tastururu u ruke..

Sto na konzolama sto na PC-u
http://www.gameanyone.com/X360/Call_of_Duty_Ghosts.html

Vidi sam vremena za koje su ljudi zavrsavali. Na kraju krajeva i ja sam radio walkthrough kao i za sve nove igre i igra je tacno oko 4 sati dugacka. Ne vidim kako ocenjujes "dobre" igrace kada je u pitanju takva casual igrica. Da je neka puzzle-adventure pa da razumem, zaglavio si negde, ovde pucas pa pucas. U svakom slucaju 4-5 sati najvise.

SP - Teksture katastrofa osim na max podesavanjima, a na njima samo ssd i 4gbvram+ grafika da nema stucanja. U suprotnom isti fazon. MP je dosta brzi zbog onih jetpackova tako da igra jako podseca na Titanfall, nema onog starog trci i pucaj, u jednu ruku bolje protiv kampera ali nije to vise CoD pa cak ni iz BO2.

CALL OF DUTY Infinite Warfare Trailer

2:22 taj uredjaj koji on aktivira sam ja dizajnirao :-) bez zezanja :-) Sad, sam koncept tog prop-a moci cu da pokazem tek nakon izlaska igre, kao i mnoge druge dizajne koje sam radio ili da kazem koji su 'MADE' IN SERBIA :-).

Poslednja izmena:
Evo slike. Sam 3D koncept izgleda ovako manje vise.

wb_codiw.jpg

Back