Call of Cthulhu

stigao sam do 48%, igra se sve do 37% bez oruzja i municije ,a oni krljaju li krljaju po tebi, tenzija je sveprisutna,cak i kada dobijes oruzje malo ima municije ,tako da stalno bezis od nakaza, dobila je lepe ocene i na igrackim sajtovima,nije losa !!!

poz.

Pa pretezno te niskobudzeten igrice oko kojih se ne dize tolika galama ispadnu pravi NASLOVI zbog kojih gotivis igranje igrice! Call of Cthulhu je EXTRA igrica (koju sam nazalost zanemario zbog Obliviona) ali se uskoro vracam na nju! I pocinjem sa citanjem Lovcraftovih knjiga!

Fanatic_Kv:
Pa pretezno te niskobudzeten igrice oko kojih se ne dize tolika galama ispadnu pravi NASLOVI zbog kojih gotivis igranje igrice! Call of Cthulhu je EXTRA igrica (koju sam nazalost zanemario zbog Obliviona) ali se uskoro vracam na nju! I pocinjem sa citanjem Lovcraftovih knjiga!
Zanemario si Cthulhu zbog Obliviona?!?!?! Oblivion ti je cisto sranje od igre. Samo lepa grafika, gameplay jadan, sve ostalo jadno. Igra je smece.

Cekaj,Oblivion,nemoj te da ga vredjate,jer niko nije rekao da je to savrsena igra,mislim,ali je za sada jedan od najboljih RPG-ova,tako da,sta joj fali,lepu pricu (dobro,video sam i bolje price,ali prica je po meni sasvim solidna),extra grafika,odlican gameplay,maestralni zvukovi,zarazna do zla boga,mnogobrojna oruzja i stitovi,napitci i ostalih itemi...Mrzi me da je jos hvalim,ali je bolja od bilo kog drugog RPG-a.

Ne bih se osvrcao na komentare da je Oblivion los.
Ali ko je uposte mogao da nadje slicnost da se pomene CoC i Oblivion, osim sto ih je pravio obe Bethesda Softworks?! Kako li je neko uspeo da poredi RPG i FPS horor (mada mu vise odgovara suspense od horor prideva)?!

Sto se tice Cthulhu-a zaista je dobro uradjen. Nije uopste zahtevan, ima OK atmosferu, pricu. Sve je na svom mestu za neki instant hit.
Mene je npr. najvise odusevio "attack of the fishmen" Zaista sjajan osecaj suspensa. Odavno nisam doziveo tako nesto (zasicenje, valjda zato sto imam na kontu skoro sve sto je izaslo a valja u poslednjih 4-5 godina)

E sad offtopic:
Da ne ispadnem kao advokat, ali bar kad se navodi da nesto ne valja, nek se navede i gde je ta alternativa koja je bolja od Obliviona. Ne mogu da verujem da neko ko ovde vazi za gamera (npr.Markoca, mada cesto smara kako i sta, pa je valjda gamer :) ) moze da izjavi da nesto ima samo dobru grafiku i to je to. A sama ideja, grandioznost igre, sjajan gameplay, atmosfera - nista?!
I jos proceni da je jahanje u igri najbolja stvar?! Ej bre?!?! Pa to je UBEDLJIVO najtraljavije odradjen element! Nema nimalo ralisticnosti. Konja mozes da pomeras kako hoces?! Pridjes mu i mozes da ga guras u stranu po desetak metara?! I za to vreme on naravno klizi! Utisak jahanja je takodje ocajan. Nema utiska brzine (kad se nabudzi atletics glavni lik moze da trci brze od konja?!) I za kraj iz punog galopa kad se zaustavljas, konj se zakucava u mestu?! Ej bre u MESTU bukvalno. I sad ja pitam gde je tu realisticnost?!
Tako da procenite i sami o prosudjivanju i komentarisanju igara nekih koji ovde postuju.

Pozzzzzzzzzzz

Back