Ova igra me je jako odusevila. Pre svega ne samo zbog ubi-sto-vise-cudovista nego i tim sanity sistemom. Vise puta sam skrenuo s uma
Inace jako dobra igra. Neko igrao?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ha-ha! Vrlo duhovito!zoranpetrovic84:Jesi siguran da nije pesma ?![]()
Zanemario si Cthulhu zbog Obliviona?!?!?! Oblivion ti je cisto sranje od igre. Samo lepa grafika, gameplay jadan, sve ostalo jadno. Igra je smece.Fanatic_Kv:Pa pretezno te niskobudzeten igrice oko kojih se ne dize tolika galama ispadnu pravi NASLOVI zbog kojih gotivis igranje igrice! Call of Cthulhu je EXTRA igrica (koju sam nazalost zanemario zbog Obliviona) ali se uskoro vracam na nju! I pocinjem sa citanjem Lovcraftovih knjiga!
Zanemario si Cthulhu zbog Obliviona?!?!?! Oblivion ti je cisto sranje od igre. Samo lepa grafika, gameplay jadan, sve ostalo jadno. Igra je smece.
Takodje. Po meni, najbolje uradjen momenat u nekoj igri ikada. Prosto odlicno.monte32:Mene je npr. najvise odusevio "attack of the fishmen" Zaista sjajan osecaj suspensa. Odavno nisam doziveo tako nesto (zasicenje, valjda zato sto imam na kontu skoro sve sto je izaslo a valja u poslednjih 4-5 godina)