totsi
Domaćin
- Poruka
- 3.083
lepo da, ali ostaje gorak okus gulenja krompira, šardarepe, paprike, dolevanja vode...Како ти није лако када умеш овако лепо да спремиш?
Заправо би било лепо да понекад тако спремиш и када је мајка ту, да је одмениш.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lepo da, ali ostaje gorak okus gulenja krompira, šardarepe, paprike, dolevanja vode...Како ти није лако када умеш овако лепо да спремиш?
Заправо би било лепо да понекад тако спремиш и када је мајка ту, да је одмениш.
čekaj jeli se zajebaješ (зајебајеш) ili?Заправо би било лепо да понекад тако спремиш и када је мајка ту, да је одмениш.
Пустиш музику, пијуцкаш пивце, још боље чашу вина и куваш са уживањем.lepo da, ali ostaje gorak okus gulenja krompira, šardarepe, paprike, dolevanja vode...
Не. Шта би ти фалило да је обрадујеш понекад? Кад већ умешčekaj jeli se zajebaješ (зајебајеш) ili?
i zašto onda da kvarim užitak kevi?Пустиш музику, пијуцкаш пивце, још боље чашу вина и куваш са уживањем.
Зато што њој није увек ужитак већ очигледно обавеза да храни ....... који је спрцао у гузицу довољно година да живи сам и храни сам себе.i zašto onda da kvarim užitak kevi?
natali večeras te jako slabo razumem
zapečeš dobro junetinu sa svih strana i onda podliješ samo malo vode da se peče/kuha a ne izgara. u šerpu. tako pola sata a onda dodaš krumpire i povrće. i samo dolevaš malo vode, dok se komadi ne odlepe od kosti i bude baš mekana. bude junetina lepa kad se tako kuha/peče u povrću.Сад сам погледала пажљивије, добро је..
Како си спремао? Испекао?
Као пека или код нас сач. Браво.zapečeš dobro junetinu sa svih strana i onda podliješ samo malo vode da se peče/kuha a ne izgara. u šerpu. tako pola sata a onda dodaš krumpire i povrće. i samo dolevaš malo vode, dok se komadi ne odlepe od kosti i bude baš mekana. bude junetina lepa kad se tako kuha/peče u povrću.
micika, taj zadatak je preuzela ulaskom u brak nemam se ja tu šta mešati. uostalom ako baš hoćeš spremim i ja roštilj katkad.Зато што њој није увек ужитак већ очигледно обавеза да храни ....... који је спрцао у гузицу довољно година да живи сам и храни сам себе.
Лепо би било да си захвалан што те већ није шутнула у гузицу!
da, mada je peka opet malo složeniji proces.Као пека или код нас сач. Браво.
За тебе је та привилегија важила најдуже до пунолетства. јеси ли пунолетан?micika, taj zadatak je preuzela ulaskom u brak
То је лепо.spremim i ja roštilj katkad.
ma otkud ti to sad? iz koje knjige viceva sad izvlsčiš to?За тебе је та привилегија важила најдуже до пунолетства. јеси ли пунолетан?
Заправо није. Зачиниш месо и оставиш да одлеши преко ноћи. Онда у пеку ставиш сво поврће које желиш, месо, налијеш вином и водом, поклопиш и гурнеш у рерну на пар сати. Пробај следећи пут.da, mada je peka opet malo složeniji proces.
Ако си пунолетан, или студираш или радиш, а то значи да нема разлога да живиш са родитељима. Тако је у мом свету.ma otkud ti to sad? iz koje knjige viceva sad izvlsčiš to?
Да спремиш клопу и позовеш нас?natali pala mi je sad jedna ideja na pamet
znam kako se sprema. nisam ja nikad ali sam gledao drugare kako spremaju kad je kakva prigoda samo ne u rernu nego se naloži vatra i onda se žera nabaci po peki. bude lepo. a to šta pričaš u rernu tako keva napravi isto bude lepo.Заправо није. Зачиниш месо и оставиш да одлеши преко ноћи. Онда у пеку ставиш сво поврће које желиш, месо, налијеш вином и водом, поклопиш и гурнеш у рерну на пар сати. Пробај следећи пут.
koga vas? ili to sama sebi persiraš?Да спремиш клопу и позовеш нас?
popij neki brufen ili nešto ali nemoj zalevati sa pivom!Глава покушава да ме заболи, нећу јој дозволити...
Тако је, може и у кућним условима. А није лоше и да купиш кесе за печење меса( када мама није дома) убациш све у кесу и у плех, исто буде одлично. Мораш да научиш све.znam kako se sprema. nisam ja nikad ali sam gledao drugare kako spremaju kad je kakva prigoda samo ne u rernu nego se naloži vatra i onda se žera nabaci po peki. bude lepo. a to šta pričaš u rernu tako keva napravi isto bude lepo.
Па све нас одавде.koga vas? ili to sama sebi persiraš?
mislio sam tebe pozvat da se družimo kad keva opet ode kod tetke? lepo će da se družimo ako hoćeš?
Већ пијем пиво.popij neki brufen ili nešto ali nemoj zalevati sa pivom!
ne ali fala bogu sudi i veša ima dosta za ovakve situacije, rešit će keva kad dođe da ja nešto ne zabrljamТако је, може и у кућним условима. А није лоше и да купиш кесе за печење меса( када мама није дома) убациш све у кесу и у плех, исто буде одлично. Мораш да научиш све.
Надам се да си порао судове после спремања и јела. Умеш да укључиш машину за веш?