Edmund
Poznat
- Poruka
- 9.412
Izvini što pitampiji zableji po forumu
Jel ti ovo drugi profil na krstarici?
Jel si prije bio Radeta?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvini što pitampiji zableji po forumu
Trijeba da prijateljstvo i "ukifličimo"Па кад сам ја твоја Пројара Другарица![]()
Само реци кад!Trijeba da prijateljstvo i "ukifličimo"![]()
Sad smo pričali o tome na telefonuАј да отворимо неки бранч ресторан! Имамо администрацију и логистику, имамо производњу, имамо услугу, имамо санитарну контролу![]()
Ал ме нисте још пробали у ккку....глањуSad smo pričali o tome na telefonu
Ali smo konstatovali da bi imala preeeeEeeviše narudžbina jer si tako doooobra u k... kk kkkuhinji
Pa i u kkkk....krrrr.... kreativnom pisanju![]()
Dobro me podsetiАл ме нисте још пробали у ккку....глању![]()
Jedan dan prije 17og moramoСамо реци кад!
Морамо то куглање...Jedan dan prije 17og moramo
Pa poslije od djecjembra dalje
On je sigurno precizanМорамо то куглање...
Да неће @Konj_na_belom_princu да долази па да имамо фул екипу
Не знам, мора да покаже практично.On je sigurno precizan
Obara keglice ko...
Nisi šarena žena?Ја нисам никад обарала!![]()
ovo mi je treći ili četvrti profil...da mislim četvrti, zaboravim šifru i ćao đaci nemogu se više ulogirati, ali ne nisam nikad bio radetaIzvini što pitam
Jel ti ovo drugi profil na krstarici?
Jel si prije bio Radeta?
Okovo mi je treći ili četvrti profil...da mislim četvrti, zaboravim šifru i ćao đaci nemogu se više ulogirati, ali ne nisam nikad bio radeta
Ја пијем а ти пијанovo mi je treći ili četvrti profil...da mislim četvrti, zaboravim šifru i ćao đaci nemogu se više ulogirati, ali ne nisam nikad bio radeta
jeli ti znaš koliko se zeka mora ubiti za te tvoje krznene patofne?Хоћу да купим патофне са крзном. Да ли то има уопште или ћу морати да их сашијем![]()
Не праве се од зеке, него од јагњећег крзна.jeli ti znaš koliko se zeka mora ubiti za te tvoje krznene patofne?
ili da preformulišem pitanje, dali imaš iti trunku savesti?
Ima tema o roze životinjamaНе праве се од зеке, него од јагњећег крзна.
Шта си ти нека Брижит?
ako je to tako onda je donekle u redu ako nije samo zbog krzna. to je onda okНе праве се од зеке, него од јагњећег крзна.
Шта си ти нека Брижит?
Ali dirke od slonovače su naj najjeli znaš koliko milijuna slonova su po africi ubili samo zbog bjelokosti koja bi kasnije krasila neku buržujku.