- Poruka
- 82.074
Lepota je presudna u ovom slučajuВаљда треба дипломатским начином да је наведем да схвати да си леп?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lepota je presudna u ovom slučajuВаљда треба дипломатским начином да је наведем да схвати да си леп?
nisi valjda mislio da ne znam šta su puferi?Ćao
Šalio sam se za pufer
To je nešto iz hemije
Јутрос сам покушала да ти пишем, требала ми услуга, ал мошаćao svima![]()
Zna ona više načinaДрага девојко, зашто си повредила крхко срце нашег коња рекавши му да није леп?
A jel znaš definition bez guglanjas obzirom na definiciju pufera mogla bih reći da i jesu i nisu puferi
kako koji ugao gledanja izaberem
ЈамачноLepota je presudna u ovom slučaju![]()
pa znam suštinski šta je, nisam morala da guglamA jel znaš definition bez guglanja
Ja morao da guglam, a znam da smo učili na hemiji u gimnaziiiiiiii
Zna ona više načina
Živela .....
Dasisi valjda mislio da ne znam šta su puferi?![]()
poštenoDa
Ja mišljaše da ti nemadijaše pojma
Isto i jaЈбт ја сам имала вазда 5 из хемије, озбиљно сам је обожавала, а појма немам о чему пишете, аууу
Као ме мењаш се, шта?I kontam možda kad odem u pemziju.. neko kaže.. jao evo ga opet ovaj matori puferdžija.
Nek ti je sa srecom.drugari, smem da tvrdim, da nisam imala bolji dan u zadnjih 10 godina
toliko je dobar bio da sam se na kraju morala i isplakati
nisam mogla više skladištiti svu tu dobru energiju koja me je danas, ne znam otkuda, zadesila
Jel ovo za pohvalu?drugari, smem da tvrdim, da nisam imala bolji dan u zadnjih 10 godina
toliko je dobar bio da sam se na kraju morala i isplakati
nisam mogla više skladištiti svu tu dobru energiju koja me je danas, ne znam otkuda, zadesila
Kao ispuštam gasoveКао ме мењаш се, шта?
presrećnaJel ovo za pohvalu?
Msm jesi li srijetna zbog svjega toga?