- Poruka
- 82.132
Rijanu sam pitao.. što pitaš?Sad više ne znam koga pitaš![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rijanu sam pitao.. što pitaš?Sad više ne znam koga pitaš![]()
Tako brate.za kad ti to treba?
od piva (carlsberg/tuborg)
od žestine votku i rakiju od šljive... ne da ločem nego čašicu-dve
Rijanu sam pitao.. što pitaš?![]()
A od piva da ločešza kad ti to treba?
od piva (carlsberg/tuborg)
od žestine votku i rakiju od šljive... ne da ločem nego čašicu-dve
Bejlis je super kad si žensko.Retko kad pijem. Obično crno vino ili bejlis
hahahaA od piva da ločeš![]()
Samo da pojasnim citat, P.P.Njegoš je u prenosnom značenju hteo reći da puška predstavlja haljinu a Mandušić Vuk Rijanu.Ti si muško prijatelju.. kaži šta voliš da piješ da pokažemo ovim ženama kako su komplikovane.![]()
ma bre inače šta piješ bre.. i vi muškarci ste kjomplikovani istoSamo da pojasnim citat, P.P.Njegoš je u prenosnom značenju hteo reći da puška predstavlja haljinu a Mandušić Vuk Rijanu.
Meni podgrejano mlekce, moram za neko vreme na spavanje.
Kad malo bolje razmislim.. sad nekako žene više i nisu tako komplikovane..
Zar nisi uspeo da razumeš dubinu Njegoševe misli?Kad malo bolje razmislim.. sad nekako žene više i nisu tako komplikovane..
Skoro sam ga gledao na youtube. Nisam znao za njega pre.Zar nisi uspeo da razumeš dubinu Njegoševe misli?
Па он је коњ, није ајкула па да зарониZar nisi uspeo da razumeš dubinu Njegoševe misli?
Odvratno je vreme. Maglovito, tmurno, hladno, vlažno.. Depresija klasicna. Nista kotlic. Na silu danasnji ucinak. A uzeo sam dan na poslu.Заправо не пада киша, можда је ноћас падала, све је мокро и магловито![]()
ma probo sam i Grcku kafu ona je zaista dobra, nonavika je u pitanju.,.Зашто ниси пио грчку кафу, уме да буде одлична