- Poruka
- 53.500
Спаваћу сад. Треба се купати и сунчати сутра цео дан! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne piše se tako nego: Sad ću ja nešto da organizujem!
Nema veze sacekacu izvlacenja twixa pa cu da crtam predele emberlajz cajem u Kjotu sa Sumiko.
Kao što reče Nata, mislile smo na tebeUživajte u tim lepotama
Zaslužile ste
Ja sam probao da uživam u kremu i maslinama.
Po Čips iz Lidla i cedevitu da vam razmutim. Nemasenemožese.Ma pusti ti sebe, nego šta ćemo mi???
Daj neki smoki umesto čipsa.Po Čips iz Lidla i cedevitu da vam razmutim. Nemasenemožese.
paaa.. jedino da podelite jedan. Ne znam šta da vam kažem.Daj neki smoki umesto čipsa.
Nema veze. Neka. Ponećemo svoj.paaa.. jedino da podelite jedan. Ne znam šta da vam kažem.
Ponesite i meni nekiNema veze. Neka. Ponećemo svoj.
Stipso!

Може, за то време ти да погледаш 1436 фотографија са Кефе и Итаке.Ok ajde dobicete svaka po smoki al morate da odgledate kompletan snimak parade![]()
bez pesama, obećavamJel vodite i pesnikinju Hrlećy sa vama? Pitam za druga. Mada mi više i nije neki drug.. posvađali smo se.
kako ja sad tebi da objasnim da mi napišeš koja je stvar u pitanju koju si jednom postavioPitam zbog cedevite.
Telepatija bejbi.. odmah dodjekako ja sad tebi da objasnim da mi napišeš koja je stvar u pitanju koju si jednom postavio
bluzirana stvar, crnac svira
mislim da je imao i šešir na glavi
ubih se da pronađem
super ali nije ta
KojeOva prva fotografija je moćna. Ja ceo dan gledam neke izmišljene sadržaje o ispodzemaljcima i umalo da pitam jel ste videli nekog tamo?
Neka hvala, radije ću da odgledam sve Ljovisne, sve delove Žikine Dinastije, Bele i crne lađe... i sve filmove i serije gde glumi Biković.Ok ajde dobicete svaka po smoki al morate da odgledate kompletan snimak parade![]()