Truman
Elita
- Poruka
- 24.017
Turska - Nemačka.Mmmmnnneeee
Navijam za ....
A ko igra uopšte?
Ne navijam ni za koga, samo gledam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Turska - Nemačka.Mmmmnnneeee
Navijam za ....
A ko igra uopšte?
Živela Bugarska!Turska - Nemačka.
Ne navijam ni za koga, samo gledam.
Ne znam, ima li?Jel ima neki novi izvestaj iz Grcke,mrzi me da citam sve strane unazad.
Ovo mu dodje kao sajt Grcka.info, sve informacije iz prve ruke.![]()
Nisam nikada bio u Septembru kakvo je more ,jel nije mnogo hladno da moze da se kupa.

Super,a jel ima dosta penzionera.Nikada nije kasno, savršeno, savršeno, definitivno.
Ne znam, nismo došle autobusom.Super,a jel ima dosta penzionera.
Ja svake godine idem u Grcku na more u julu ili avgustu.Jedne godine sam bio u junu,tada se 2 puna autobusa nekih penzionera istovarilo na plazu ,uzas.
Ми смо на Кефалонији, можда зато..Super,a jel ima dosta penzionera.
Ja svake godine idem u Grcku na more u julu ili avgustu.Jedne godine sam bio u junu,tada se 2 puna autobusa nekih penzionera istovarilo na plazu ,uzas.
Kefalo štrumf lajk dis.Ми смо на Кефалонији, можда зато..
Živjela sexualna iebatchinaaŽivela Bugarska!
Па оћеш ли?sad me teraju da priznam
DobroŽivjela sexualna iebatchinaa
Neekad robom! Ostajte ovde sunce tudjega neba na Kefaloniji ne sija ko na novom Beogradu!Па оћеш ли?
Одакле знашNeekad robom! Ostajte ovde sunce tudjega neba na Kefaloniji ne sija ko na novom Beogradu!
Eto kažeš čovjeku nešto lepo on ti vrati na dobro

Kefalonija je jedna od mojih zacrtanih destinacija. Odavno imam želju da odem tamo nešto mi je bre bila skupa. Bio sam na Zakintosu i super m je bilo. Doduše bez kola bi sve bilo drugačije.Одакле знаш
Tamo je more čistije i hladnije i zato treba ići u Septembru. Rizici su požari i zemljotresi ali to nas neće sprečitiNisam nikada bio u Septembru kakvo je more ,jel nije mnogo hladno da moze da se kupa.

Живимо у ери информација. У сваком тренутку може да се испрти температура мора било где на планети. Топла је вода, као и ваздух, кристално чиста, чекTamo je more čistije i hladnije i zato treba ići u Septembru. Rizici su požari i zemljotresi ali to nas neće sprečiti![]()