Shadow_woman
Veoma poznat
- Poruka
- 13.989
Ti si zubar?To ja svakoj ženi kažem.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si zubar?To ja svakoj ženi kažem.
Делује компликовано. Имала сам одавно операцију корена зуба, била сам отечена скоро 10 дана после, али у суштини није било страшно.Ne. samo pripremu, što je bilo juče i trajalo 2 ipo sata.
Možda mi i fali koji zub. Šta bi toliko radili?
U nedelju je taj srećan dan. Doći ću da se oprostim ovde![]()
Ne ja se bavim kvantnom medicinom za zene. Sa masazom.Ti si zubar?![]()
Radila sam i ja operaciju korena, ali su ovde dodali svašta. Kao: "zašto da ne, kad si već isečena.... lakše sa te strane"Делује компликовано. Имала сам одавно операцију корена зуба, била сам отечена скоро 10 дана после, али у суштини није било страшно.
Биће то добро. Не бригај унапред.Radila sam i ja operaciju korena, ali su ovde dodali svašta. Kao: "zašto da ne, kad si već isečena.... lakše sa te strane"![]()
Kako god da bude, nema nazadБиће то добро. Не бригај унапред.![]()
HoćuKako god da bude, nema nazad
Ako me nema od nedelje, možeš pomoći @Pinocchio oko papagaja. Zahtevan je. I ne psuje mnogo.![]()
Kvantna sa masažom?Ne ja se bavim kvantnom medicinom za zene. Sa masazom.
Daje ali je dosta skupo.Kvantna sa masažom?To još nisam čula.
Nešto novo? Daje rezultate?
kod tebe sve skupoDaje ali je dosta skupo.
Može na 6 rata.kod tebe sve skupo![]()
Eeeeeee, to je već druga pričaMože na 6 rata.
Oćeš ti da se lečiš il izmišljaš sad neke kirbije..? Imas grejs period od 10 dana.
20 pa nek ide život.
Pa nisam ja trgovac ja sam doktor.nikad od tebe trgovac neće biti
Зар ниси зубар?Pa nisam ja trgovac ja sam doktor.![]()
Ne bre. Kvantna medicina sa masazom. Jel imate zakazano?Зар ниси зубар?![]()
Па ја дошла код зубара...тројка горе левоNe bre. Kvantna medicina sa masazom. Jel imate zakazano?
Па ја дошла код зубара...тројка горе лево
au ovo mora da se vadi.. a zahvatilo je i dvojky cak i keca malo.. To je sve za vadenje.Па ја дошла код зубара...тројка горе лево
Шта бре да се вади, па џиркон треба да се стави, није кваран зуб!au ovo mora da se vadi.. a zahvatilo je i dvojky cak i keca malo.. To je sve za vadenje.
Овај побегао са ,,оног" одељења изгледа.Ne bih ja to radila da sam na tvom mestu. Nema diplome na zidu.