Kafić Calimero caffe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako me Bože zaista voliš odvedi me u Hurgadu 15 dana sa izletima u pustinju i giftun i kairo i luxor snorkling odbojka na pesku all inclusive tatu kanom providna piksla sa skarabejom i ostale zivotinje.

Samo kažem. Sluga sam tvoj skromni. Samo nešto izvoljevam. Znaš ti mene.

Da me nateraš da zamenim sam sebi pelene kad se ukakim. Stavi me na iskušenja. Ne slušaj me šta ti pričam. To je za moje dobro.

Šta će meni pare? Da mi zvrče telefoni kamioni... najedem se i onda šta.. da brekćem i umrem od holesterola?

Šta će meni sve što želim kad to što želim baš i ne želim. Ja i ne znam šta želim. Ti ćeš mi reći. Nemam mozak ni da razumem. Bez tvog uvida ja sam slep a oba oka ionako vide samo jedno.

Daj ti meni neko parče duhovne njive. Da kao vojnik rimljanin odem u penziju posle svih bitaka i obrađujem motikom to teškom mukom. To je jedini put da naučim nešto... teškom mukom. Hvala ti za sve moje muke. Jedino su me one napravile čovekom. Čak i ako sam konj.

Koliko dugo treba da se zaliva mir? Kako mir da procveta ako nema tvoga sunca? Otkuda mi smeh ako mi ti ne ozračiš lice?

Jesam li srećan ako nema ljubavi... a ti si Bog a Bog je ljubav. Pa što onda sviram qrtzy ko neko razmaženo derište?

Daj mi ovo daj mi ono... setim te se samo kad mi trebaš. A šta sam ja tebi dao? Koliko si puta ti trebao mene?

Bere se grasak pije se dzin
Nema se kicma nema se s kim.

Prilozi

• 1000032171.jpg
    1000032171.jpg
    199,2 KB · Pregleda: 6
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back