- Poruka
- 55.959
Sta citas?Ја читам.
I ja citam - Put iz tame i Bozicna knjizara.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta citas?Ја читам.
Sta ti radis?Šta se radi?
Poruka u temi "Šta trenutno čitate - utisci i preporuke II" https://forum.krstarica.com/threads/sta-trenutno-citate-utisci-i-preporuke-ii.777770/post-50554432Sta citas?
I ja citam - Put iz tame i Bozicna knjizara.
Уђем, напишем нешто, изађем, заборавим...Sve vise mi se cini da izgleda da ja emitujem neku cudnu, negat. energiju...
Niko ne pise kad sam tu, gotovo niko ne odgovara...
Вероватно и остали, нема то везе са тобом.Mislim da donekle ima, ali ajd' sad - nema veze.Уђем, напишем нешто, изађем, заборавим...Вероватно и остали, нема то везе са тобом.
Све си у праву, ја сам одушевљена како се све скоцкало.Edmund je divan, mnogo lepsi i miliji nego na slikama, tako jedno milo i prijatno bice
Jako se radujem sto sam ga upoznala, pa sam jos pod utiskom.
Sve vise mi se cini da izgleda da ja emitujem neku cudnu, negat. energiju...
Niko ne pise kad sam tu, gotovo niko ne odgovara...
Mislim da donekle ima, ali ajd' sad - nema veze.

А зато те нема нигде!
Веруј ми да нема. Ја исто банем, никог нема, појаве се и кренем да пишем, нестану ..Mislim da donekle ima, ali ajd' sad - nema veze.
Počela sam sve iz početka. Onaj od juče nije bio dovoljno pufnast.А зато те нема нигде!
Ма како није?
Suviše čvrsto. Nemam veću heklaricu pa sam krenula novi ali malo opuštenije.Ма како није?
Ја сам данас радио!
Neradan dan, hladno. Onaj ko nije kod kuće podćebio se uz daljinski ili knjigu.

За кога плетеш?

Bas takoСве си у праву, ја сам одушевљена како се све скоцкало.
Како је то лепо када се догоди нешто потпуно неочекивано а нешто што желиш.
Сјајно![]()

Za NatuЗа кога плетеш?![]()
Da, to si u pravu.Веруј ми да нема. Ја исто банем, никог нема, појаве се и кренем да пишем, нестану ..
Баш ретко се окупимо да се заврти прича овде.
Njene mere imamЗа кога плетеш?![]()

То није лепо. На празник и то државни!Ја сам данас радио!![]()
Пор муаЗа кога плетеш?![]()

Гре'ота да се баци 220%. А имао сам избор. А шефови не раде. И онда...То није лепо. На празник и то државни!
Ма биће прелепо, већ видим!Suviše čvrsto. Nemam veću heklaricu pa sam krenula novi ali malo opuštenije.
Ako ne shebem usputМа биће прелепо, већ видим!