- Poruka
- 25.473
Naravno. Sve je u društvu lepše. Trenutno si mi u stereo tehnici 
Popila sam kuvano vino. Sada mi je sve fino.

Popila sam kuvano vino. Sada mi je sve fino.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj samo modrice sebi da napraviš.Ил ћу се енормно пролепшам ил ћу да ушинем фацу!
И моје гласовнеMultitasking. Jamačno.
Ja sam malopre razmišljala šta da slušam večeras. Neki blues, soul ili neku klasiku. Na kraju slušam mašinu za veš u pozadini.
Jes' ti u Turskoj kupila neku feredžu? Za svaki slučaj, zbog modrica.Видећемо ујутру![]()
A čega da se uhvatimo mi ostale?Ослобађајуће је кад се поштена жена дохвати метле!
Imam društvo jupiiiСазнала сам да ћу горети у паклу, што и није лоша вест![]()
Имам лепе шарене маске од короне!Jes' ti u Turskoj kupila neku feredžu? Za svaki slučaj, zbog modrica.
Onda samo nastavi! Ima da se zategneš k'o Sloboda Mićalović.Имам лепе шарене маске од короне!
Вала, ти си левел изнад Поштена жена, за госпођу - усисивач!A čega da se uhvatimo mi ostale?
Каже да у Рају треба да се ПЕГЛАImam društvo jupiii![]()
A jel sam barem onaj robot što sam sve radi?Вала, ти си левел изнад Поштена жена, за госпођу - усисивач!
Е па мораш још мало да напредујеш за роботаA jel sam barem onaj robot što sam sve radi?
Као Клуб Џејн ОстинMoram da menjam posao, dnevne rute i još ponešto.
Počeli su nepoznati ljudi da mi se javljaju kada IZLAZE iz autobusa. Svako jutro ista ekipa pa mi danas neki čovek reče "doviđenja". Umalo mu ne odgovorih: "Vidimo se u ponedeljak u isto vreme!"
Da krenem da sikćem ili da trepćem?Е па мораш још мало да напредујеш за робота
Море погледом да спаљујеш! Какво трептање!Da krenem da sikćem ili da trepćem?