palette
Zainteresovan član
- Poruka
- 276
NijeJel ovo pallete od farbe za kosu? Ovo je trik pitanje sad. Pazi šta ćeš da odgovoriš.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NijeJel ovo pallete od farbe za kosu? Ovo je trik pitanje sad. Pazi šta ćeš da odgovoriš.
Eto sve je to indikator moje aure hahahaI treće pitanje je kompleksno.
Sastoji se iz niza atributa koji su indikatori tvoje aure.
Koju muziku slušaš, koji ti je najomiljeniji film i šta je najluđe što si učinjela u svom životu.
I nemam više pitanja.
Ah..Ne volim šveps, ostalo može proći![]()
Uh ovo je brže od moje zadnje vezeAh..
Mislim da ćemo morati da raskinemo. Ti si dobra žena ali ja ne valjam.. žao mi je. Nisi ti ovo zaslužila znam ja sam stoka i đubre.. ali bolje ti je bez mene svakako.
pričajEto sve je to indikator moje aure hahaha
Nemoj sad da pričam ovdje, da ne šokiram javnost.![]()

Žao mi je. Tako je moralo biti. Nekad ne upravljamo mi svojim sudbinama. Naćićeš nekog boljeg siguran sam koji te više zaslužuje.Uh ovo je brže od moje zadnje veze

pričaj
Javnosti nema u tom konjtekstvu u kojem ti mislis..
ima slobode.
I ja se nadam, bacam se u potragu u ponedeljak.Žao mi je. Tako je moralo biti. Nekad ne upravljamo mi svojim sudbinama. Naćićeš nekog boljeg siguran sam koji te više zaslužuje.![]()
Neee nikako potragu. Samo zabaciš udicu i tajna vrunskih pecaroša je da se riba sama upeca.I ja se nadam, bacam se u potragu u ponedeljak.![]()
Nemoj mi davati ideje.Neee nikako potragu. Samo zabaciš udicu i tajna vrunskih pecaroša je da se riba sama upeca.
Što? Ako mene budeš slušala.. postaćeš jednog dana matori ugojeni konj sa bradom od tri dana. I? Šta mi fali? Ma idi molim te.Nemoj mi davati ideje.![]()
Daj bolje neke savjete o muvanju hahaŠto? Ako mene budeš slušala.. postaćeš jednog dana matori ugojeni konj sa bradom i tri dana. I? Šta mi fali? Ma idi molim te.
NisamJel si ti iz Podgorice? Ili makar iz Crne Gore?
Smuvaš se sa nekim matorim konjem.. pošto on zna šta radi.. al nema energije za to. ti ga slušaš i radiš po svom.. i svima lepo.Daj bolje neke savjete o muvanju haha

Markoni koje si ti godište da te udam za ovo lepo dete?
Aj da nije puno mator...Smuvaš se sa nekim matorim konjem.. pošto on zna šta radi.. al nema energije za to. ti ga slušaš i radiš po svom.. i svima lepo.![]()
Mlados je relativan pojam.Aj da nije puno mator...

E s tim se slažemMlados je relativan pojam.
neko je smor sa devet godina a neko sa 89 ko ja pa je ziv i zdrav moze jos dva fakulteta da zavrsi.

Polako sta si navrla.. prvo da vidimo markoni da odgovori.E s tim se slažem![]()

NeJel znaš ko je Lidija Lille Bačić?![]()
Ja ovde neznam nikog ali predpostavljam da smo svi tu negde slicnih godina.Markoni koje si ti godište da te udam za ovo lepo dete?