- Poruka
- 27.750
Pa gde si ti Pikac!!!i Pinocchio![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa gde si ti Pikac!!!i Pinocchio![]()
Evo me , dolazim samo kad se farbamPa gde si ti Pikac!!!![]()

Видела сам теPozdrav za Natali i Elle![]()
Пред море, а где сад идеш?Evo me , dolazim samo kad se farbam![]()
Samo da ošišaju tačno.Vala kako mi kosa raste ja bih mogla na nedelju dana.
Zakazala sam šišanje i sada se nadam da na stolicu neću sesti sa raspoloženjem "ma može i na kratko".
Ma ne može kod mene mnooogo da se omašiSamo da ošišaju tačno.
Nigde. Sada sam kod kućeПред море, а где сад идеш?

Onda sredina !U meni se bore dve ja:
1. Ma ne diraj kosu, još jedan imaš vremena da je furaš dugu, nisi toliko matora
2. Šišaj se bre, ne glumi ludilo!
Nema toga - ili dža ili buOnda sredina !
Kako budeš inspirisana. I da je ošišaš kratko - poraste . Šta te briga !Nema toga - ili dža ili bu

Toga se i bojim. To uradim svakih par godina.Kako budeš inspirisana. I da je ošišaš kratko - poraste . Šta te briga !![]()
Зашто би се бојала, коса расте, ако ти је до промене, цепајToga se i bojim. To uradim svakih par godina.
Пливаш ли?Nigde. Sada sam kod kuće![]()
Samo ti mene navodi na zijan. Ako meЗашто би се бојала, коса расте, ако ти је до промене, цепај

Реци. А дал ће поверовати ...Samo ti mene navodi na zijan. Ako mebude pitala i ljutila se ja ću reći da si me ti naterala
![]()

Nisam skoro , još na moru. Povredila sam koleno - pa nisam mogla. ALi planiram.Пливаш ли?
Лагано, кад будеш могла..а били су забавни извештаји са пливањаNisam skoro , još na moru. Povredila sam koleno - pa nisam mogla. ALi planiram.
Naravno da nećeРеци. А дал ће поверовати ...![]()
Mislim da sam preplivala okeane dosadЛагано, кад будеш могла..а били су забавни извештаји са пливања![]()
Их, препливаћеш ти ихаај океана јошMislim da sam preplivala okeane dosad
Plivala sam pre mora intenzivno svaki dan , dosta vozila i napravila povredu , pa sam morala da usporim![]()
Podseti me da ti prepričam san. Sanjala sam Petra Pana.Данас сам спавала. Боље да нисам. Толико сам се намучила у сну да сам се пробудила преуморна. Онда сам одмарала од спавања. Јбт, шта снови могу да направе...