Čak polovina žena ima potencijalnog muža u rezervi

Slažem se s obe.Ni muškarci,ni žene ne znaju šta hoće jedni od drugih,osim onih koji hoće samo novac.A te što hoće novac treba izbeći zato što emocije,poverenje,lojalnost i odanost ne mogu da se kupe.

zene umeju da odglume mnogo dooobro pa taj sto oce da je ozeni ni nema pojma da je sa njim zbog novca
dok imas i onih koji na taj nacin sebi drze neki status kad su sa dobrom ribom, a znaju da su sa njima zbog novca

zene umeju da odglume mnogo dooobro pa taj sto oce da je ozeni ni nema pojma da je sa njim zbog novca
dok imas i onih koji na taj nacin sebi drze neki status kad su sa dobrom ribom, a znaju da su sa njima zbog novca

Jeste.Naravno da su svi ti bogati skrndelji svesni da su sve te full ribe sa njima samo zbog para ali vecina muskaraca bi se tako ponasala da je na njihovom mestu.Dovoljno je da se ona meni svidja i da hoce da bude samnom a sad sto je to zbog para...pa Boze moj.I onako se bas retko desava da ona koja nam se bas svidja stvarno hoce da bude sa nama zbog ljubavi nego uzimamo kako ko moze i sta mu se zalomi.
Ovako,kada imas para ona ce biti sa tobom bar zbog toga a ako ih nemas,sigurno nece.Cuti i uzivaj.

A ima tu i druga strana price.Nisu svi ti bogati skrndelji,o kojima pricam,losi ljudi.Stvar je u tome sto oni dobiju sansu da to iskazu dok se ovi drugi,cesto uopste i ne uzimaju u razmatranje."Ko te sisa kada nisi sposoban da mi obezbedis lagodan zivot nesposobni idiote"

Back