A
ami
Gost
Ljudi da li se nekada toliko smarate da vam ne pada na pamet sta da radite
Drustvo vas zove da izadjete ali vi ste u bedaku bez razloga
Meni nije jasno zasto ali nekada jednostavno nemam volju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Auuuuuu,pa koliko puta...ami:Ljudi da li se nekada toliko smarate da vam ne pada na pamet sta da raditeDrustvo vas zove da izadjete ali vi ste u bedaku bez razloga
![]()
fizio:Ma neki techno.[/ :shock: :x
Jesi na zici?guitarrr_babe:Bedak??? Evo kao ja sad. Inace, izlazim samo da bih ispunila svoju gradjansku duznost i pojavila se na zapazenim mestima u zapazeno vreme. A ovako...
Znas sta ti je moj savet: legnes u krevet i prespavas bedak. Ako on duze traje, recimo kao ovaj moj oko dve nedelje i duze, onda se posvetis strebanju. To je jedini posao koji iskljucuje emocije a donosi uspeh, trust me! Zato najbolje ocene imam kad sam nacisto sj_ebana. However, to ne radi akd si sj_ebana sa razlogom (decko, porodica, itd.), to radi samo kod nasih adolescentnih kriza...
guitarrr_babe:Bedak??? Evo kao ja sad. Inace, izlazim samo da bih ispunila svoju gradjansku duznost i pojavila se na zapazenim mestima u zapazeno vreme.
Ljudi da li se nekada toliko smarate da vam ne pada na pamet sta da raditeDrustvo vas zove da izadjete ali vi ste u bedaku bez razloga
![]()