Caj Hypertea odlican za visok krvni pritisak?

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Gusan

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.978
Dakle zeleo bi da cujem iskustva da li on stvarno toliko pomaze,cisti krvne sudove od holesterola i ostalih otpada,sto je i glavni uzrok pritiska.On kosta 7.400 dinara ali ima skoro uvek popust.Kad celo pakovanje popijes miran si 5 godina?
Meni nekad oce da skoci na 130/80 kazu to je OK,ali opet pijo bi ga preventive radi.
Inace pijem,pusim,jedem masnu hranu...Ali sam fizicki aktivan.

Dakle zeleo bi da cujem iskustva da li on stvarno toliko pomaze,cisti krvne sudove od holesterola i ostalih otpada,sto je i glavni uzrok pritiska.On kosta 7.400 dinara ali ima skoro uvek popust.Kad celo pakovanje popijes miran si 5 godina?
Meni nekad oce da skoci na 130/80 kazu to je OK,ali opet pijo bi ga preventive radi.
ne znam koliko ti je godina,ali to uopste nije los pritisak.I ne bih ti preporucio da pijes bilo sta,preventive radi.Bolje je da malo pripazis sa ishranom,picem i cigaretama,jer caj ti nista nece pomoci,ako koristis sve ovo prekomerno.Normalno,ako dobro jedes treba da budes i vise aktivan.

ne znam koliko ti je godina,ali to uopste nije los pritisak.I ne bih ti preporucio da pijes bilo sta,preventive radi.Bolje je da malo pripazis sa ishranom,picem i cigaretama,jer caj ti nista nece pomoci,ako koristis sve ovo prekomerno.Normalno,ako dobro jedes treba da budes i vise aktivan.
Blizu 40.Pusim paklu cigara dnevno, pijem rakiju domacu koju sam ispecem godisnje oko 30l,ponekad pivo i vino, jedem nekad svinjece, junece, nekad bar 1 nedeljno riblje meso... Sto se tice caja mnogi ga hvale, sad nemoze da naskodi osim naravno finansijski.

Apsolutno je nemoguće da popiješ taj čaj i da ti bez ikakvih lekova drži pritisak u normali i to 5 godina.Ako je to tačno to mu dođe kao neko Božje čudo . Ja se jedno 5 godina mučim sa pritiskom, nije on nešto mnogo visok 150/90 bez lekova ali uz dva leka(menartan+norvask) svaki dan imam bar dva sata nekakvih fizičkih aktivnosti(bicikl, trčanje, šetnja, traka..) , pazim šta jedem itd pa je u proseku 130/85. Sve i svašta sam probao od prirodnih preparata i ništa ne može da zameni lekove. Jedino mi fizička aktivnost bolje spušta pritisak od lekova...

Blizu 40.Pusim paklu cigara dnevno, pijem rakiju domacu koju sam ispecem godisnje oko 30l,ponekad pivo i vino, jedem nekad svinjece, junece, nekad bar 1 nedeljno riblje meso... Sto se tice caja mnogi ga hvale, sad nemoze da naskodi osim naravno finansijski.
Mozda ti ne moze naskoditi,ali ti sigurno nece pomoci,ako i dalje budes mnogo pio,pusio i jeo jaku hranu.Taj pritisak je sasvim u redu za tvoje godine.Sreca je sto si u dobroj kondiciji.Imam poprilicno vise godina od tebe.Savetujem ti da pre korigujes tvoj zivot,t.j. cigarete i pice,pa i masnu hranu,dok si jos zdrav i bez problema.To ti je bolja preventiva,nego bilo kakav caj.

Prvo, drugo i treće odmah batali cigare. Pritisak ti je odličan za godine. Ja sam tvojih godina pa kuburim sa istim. Poslušaj @jolemisa , sve ti je rekao.

Prvo, drugo i treće odmah batali cigare. Pritisak ti je odličan za godine. Ja sam tvojih godina pa kuburim sa istim. Poslušaj @jolemisa , sve ti je rekao.
Znam ljude koji puse 3 pakle dnevno. Ja kao sto sam rekao oko 1 pakle. Nije bas mnogo. Neki dozive 100-tu.
Alkohol. Kazu mnogo je stetniji gazirani sok od alkohola. Zbog alkohola ne pijem(nemam volju) mnogo gazirane sokove i slabo jedem slatkise.

Poslednja izmena:
Znam ljude koji puse 3 pakle dnevno. Ja kao sto sam rekao oko 1 pakle. Nije bas mnogo. Neki dozive 100-tu.
Alkohol. Kazu mnogo je stetniji gazirani sok od alkohola. Zbog alkohola ne pijem(nemam volju) mnogo gazirane sokove i slabo jedem slatkise.

U pravu si. Ima ljudi koji puše i po tri pakle dnevno i dožive stotu. Ali mnogo više i suprotnih slučajeva. Mislim da nema potrebe daraspravljamo kolikoje duvan štetan i po život opasan.

Batali te cajeve po tim astronomskim cenama, obicno je to lazipara.
Nema potrebe da uzimas nista prtiv pritiska jer i nemas nikakav povisen
pritisak.
Jedi sta ti se jede, ili sta imas da jedes, gledaj da ne archis mnogo
leba i secer, a ovo je meso OK.

Prestaces da pusis sam od sebe za godinu,dve.
Pusenje je katastrofa, za moje pojmove i mnogo gore od alkohola
koji ti ocigledno razumno konzumiras.

Cim procitam boldovano meni je to navlakuša za uzimanje para..popijes caj koji košta 7.500 hiljada i miran si 5 godina :lol:
a konkretno ti i nemaš pritisak da bi pio bilo sta, samo smanji unos masne hrane i alkohola i nastavi sa fizickom aktivnoscu.

Batali te cajeve po tim astronomskim cenama, obicno je to lazipara.
Nema potrebe da uzimas nista prtiv pritiska jer i nemas nikakav povisen
pritisak.
Jedi sta ti se jede, ili sta imas da jedes, gledaj da ne archis mnogo
leba i secer, a ovo je meso OK.

Prestaces da pusis sam od sebe za godinu,dve.
Pusenje je katastrofa, za moje pojmove i mnogo gore od alkohola
koji ti ocigledno razumno konzumiras.
Vec sam napisao da secer slabo konzumiram.Jednostavno nemam volju da jedem slatkise verovatno zbog alkohola.Kazu i so zna da skodi .1kg soli mi traje dosta dugo vise od godinu dana...Bas cu sledeci put kad kupim da napisem datum pa da vidim koliko tacno koristim.Ustvari nije to sve i hleb ima soli i peciva koje kupim takodje...
Pusenje...Pa pusim vec 25 godina.Neznam da li bi mogao ostaviti,nemam nikakvih problema sa plucima.

Svugde oglasi...
NAJNOVE VESTI
VideoTV emisijeNajnove vesti
11.10.2020 Dalibor Marković
Starost nije prepreka vašem životu! Kardiolog koji ima 109 godina podelio je tajnu svoje dugovečnosti i odličnog zdravlja
Poznati srpski kardiolog Milojko Tanasić penzionisao se u dobi od 70 godina, a ipak je ostao mlad i srcem i telom. Već je 39 godina u penziji, a zdravstveno osiguranje ga mrzi! Trenutno ovaj akademik ima 109 godina, ali oseća se kao da ima 60.
Dr. Tanasić kaže da tajna dugog života leži u krvnim sudovima . Ako su čisti i zdravi, možete živeti do 120. godine, pa i više, i osećati se potpuno zdravo. Kardiolog je tu tvrdnju potpuno potvrdio.
Naš reporter je uspeo da obavi intervju s dr Tanasićem koji je objasnio svoju metodu čišćenja krvnih sudova koja produžava život.
5f5b79400dfe0.jpg

U dobi od 109 godina, dr Adzovic su čestitali i vladini zvaničnici. Fotografija dr Tanasića s radnog mesta.
- Gospodine Tanasić, često ste govorili da su čisti krvni sudovi osnova zdravlja. Zašto?
- Jednostavno je. Funkcionisanje organa i sistema u telu ovisi o kvalitetu cirkulacije krvi. Cirkulacija krvi znači dostavljanje kiseonika i hranjivih sastojaka u unutrašnje organe, kao i prikupljanje ugljen-dioksida i metaboličkih produkata. U detinjstvu, adolescenciji, mladosti, više se krećemo, krvni sudovi su novi, elastični, čisti - hranjivost organa je maksimalna. S godinama se manje krećemo, a naši sudovi se počinju prljati. To je zbog mnogih faktora, od kojih nisu svi štetni (kao što su pušenje, nezdrava prehrana, loše okruženje, sedelački način života), već i prirodni (taloženje lipida, proces koji se odvija u svim organizmima).
Šta su to "prljavi" krvni sudovi? Zamislite neke cevi pune rđe. Šta se dešava? Pritisak vode se povećava, a voda ima loš ukus. Ista stvar se događa i s krvnim sudovima. Kada se na njih talože holesterol ili druge materije, pritisak raste ( prljavi krvni sudovi su glavni uzrok hipertenzije! ), krv sadrži nečistoće, cirkulacija krvi je narušena. Kao rezultat toga, dešavaju se promene u svim organima i sistemima u telu. Čak je i koža sistem.
Ljudsko telo stari. Ako ste oprezni i očistite krvne sudove, imate šansu da živite najmanje 20 godina bez bolova u organima ili zglobovima, a telo će raditi izvrsno. Drugim rečima, čišćenje krvnih sudova može vam produžiti život i zdravlje. I to nije samo teorija. Preporučio sam ovu metodu svojim pacijentima i lično je praktikujem. Svi koji su poslušali moj savet, živeli su više od svojih vršnjaka.
5f5b79400e01f.jpg
Ovako se postepeno prljaju krvni sudovi. Ako ih nikada niste očistili, a imate više od 40 godina, vaši krvni sudovi sadrže mnogo nečistoća. To može uticati na vaše zdravlje, ili je možda taj proces već započeo.
- Kakve patologije mogu izazvati 'prljavi' krvni sudovi?
- Kao što sam već napomenuo, celo telo pati. Pre svega, pogođeni su organi i sistemi koji su direktno povezani s cirkulacijom krvi - kardiovaskularni sistem.
Nečistoće iz krvnih sudova mogu uzrokovati pojavu sledećih bolesti:
  • Ateroskleroza. Krvni sudovi prestaju da funkcionišu: mali krvni sudovi su potpuno začepljeni, a glavni sadrže velike naslage holesterola.
  • Ishemijska bolest srca. Nastaje zbog redovnog nedostatka krvi u koronarnim krvnim sudovima, a koja se razvija zbog nečistoće u krvnim sudovima.
  • Moždani udar. Poremećaji snabdevanja krvlju u moždanom tkivu uzrokuju smrt nervnih završetaka, što dovodi do gubitka određenih funkcija.
  • Hipertenzija. Nečistoće iz krvnih sudova uzrokuju sužavanje lumena i povećanje krvnog pritiska.
  • Proširene vene. Pojavljuju se unutar tela, a ne samo na nogama (što je za žene alarmantno). Hemoroidi su posledica venske dilatacije.
  • Tromboza vena i arterija. Depoziti nečistoće iz krvnih sudova formiraju tromb i uzrokuju uništenje krvnog suda, što može dovesti do smrti grupe ćelija iz organizma. Ako se tromb odveže i dospe u krvotok, može doći do začepljenja krvnih sudova u srcu, srčanog zastoja, što u 70% slučajeva uzrokuje smrt pacijenta.
Ove fotografije pokazuju opasnost koju naslage iz krvnih ćelija predstavljaju za zdravlje i koliko vam smanjuju život.
5f5b79400e036.jpg

Srce žene preminule zbog zastoja srca
5f5b79400e04a.jpg

53-godišnji muškarac koji je pretrpeo moždani udar. Moždani udar vodi u SVIM SLUČAJEVIMA do invaliditeta, tim pacijentima je potrebna posebna nega. Uzrok je blokiranje krvnih sudova.
5f5b79400e05b.jpg

Varikozne vene od kojih mnoge žene pate su direktna posledica naslaga u krvnim sudovaima.
Ova situacija se širi. Kardiovaskularne bolesti su odgovorne za 4 puta više smrti od ostalih uzroka. Lekari su toga svesni, znaju da je čišćenje krvnih sudova potrebno, ali iz nekih razloga srpska medicina zanemaruje ovaj aspekt. Većina lekara propisuje lekove za snižavanje krvnog pritiska u slučaju hipertenzije. Međutim, oni nisu namenjeni izlečenju, već imaju privremeni efekat. Potrebno je očistiti krvne sudove. Usput, ovu metodu u SAD-u i Evropi primenjuju svi ljudi stariji od 35-40 godina već više od pola stoleća. Svi tamošnji pacijenti znaju za neophodnost čišćenja krvnih sudova. Stalno sam se pitao zašto se to ne dešava i kod nas.
- Postoje li neki simptomi zbog kojih možemo postati svesni prisutnosti naslaga u krvnim sudovima?
- Naravno da postoje. Glavni simptomi su:
  • Migrene
  • Oštećenja memorije
  • Hronični umor
  • Nesanica
  • Intimni problemi
  • Poremećaji vida i sluha
  • Visok krvni pritisak
  • Poremećaji disanja i angina pektoris
  • Bleda koža na nogama
  • Bolovi u mišićima i zglobovima
Bez obzira da li imate neki od ovih simptoma ili ne, nakon 30. godine života, neophodno je očistiti krvne sudove barem jednom u 5 godina. Na ovaj način imaćete snažno zdravlje.
Krvni sudovi imaju kapacitet skupljanja nečistoće, posebno kod starijih ljudi. Ne morate jesti burgere ili pomfrit stalno da bi vam se to desilo. Čak i nakon jela kobasice ili prženog jajeta, određena količina holesterola taložiće se u krvnim ćelijama, što će se vremenom povećavati.
- Molim vas da nam kažete svoju tajnu za čišćenje krvnih sudova.
- Do nedavno mi je za proces čišćenja krvnih sudova bilo potrebno nekoliko meseci. Skupljao sam lekovito bilje, tražio sam ga na pijaci ili sam ga naručivao na internetu i od njega sam pripremao sam tinkturu. Sada to više ne treba da radim, budući da su moje kolege iz Instituta za kardiovaskularne bolesti razvili dobar i jeftin lek za čišćenje krvnih sudova - „Hypertea“. Zapravo, ovaj proizvod reguliše krvni pritisak i leči hipertenziju, zahvaljujući pročišćavanju krvnih sudova. Zbog toga je odličan za našu svrhu.
Ako se primenjuje redovno, "Hypertea" čisti čak i najzačepljenije krvne sudove u samo 1-2 nedelje.
Napominjem da ovaj lek ne sadrži hemikalije, već samo koncentrisane ekstrakte lekovitog bilja sa svojstvima čišćenja krvnih ćelija. Zbog toga je toliko koristan za organizam.
Većina pacijenata i dalje pita za moj savet u vezi s pročišćavanjem krvnih sudova. U poslednje vreme, preporučujem im samo ovaj proizvod. Vrlo je efikasan.
Na web stranici Instituta za kardiovaskularne bolesti predstavljena je zvanična statistika kliničkih studija. Otprilike 2 hiljade pacijenata učestvovalo je u njima, a svi su pratili tretman "Hypertea".
Rezultati studija:
  • Normalizacija arterijskog krvnog pritiska u 1-2 dana od primene leka - 99% slučajeva
  • Normalizacija srčanog ritma nakon završetka tretmana - 97% slučajeva
  • Potpuno čišćenje krvnih sudova od holesterola nakon tretmana - 99% pacijenata
  • Povećanje efikasnosti lečenja hroničnih bolesti - 99% pacijenata
  • Poboljšanje opšteg zdravstvenog stanja - 100% pacijenata
  • Odsutnost bilo kakvih neželjenih reakcija tokom lečenja - 100% pacijenata
- Koliko košta "Hypertea" i gde ga možemo kupiti?
- Znate da penzije u Srbiji i ne omogućavaju baš kupovinu skupih lekova. Ne bih mogao da preporučim takav lek. "Hypertea" nije skup i u toku je posebna ponuda - DO 13.10.2020
Ovo je glavni lek za borbu s arterijskom hipertenzijom. Kao rezultat, svako može kupiti "Hypertea" s popustom od 50%.
Više detalja o tome kako nabaviti "Hypertea" s isporukom svuda u zemlji
Da biste naručili "Hypertea", morate:
  • Popuniti obrazac na zvaničnoj web stranici.
  • Menadžer će vas kontaktirati radi potvrde adrese za dostavu
  • Za 4-7 dana (rok isporuke), u pošti ćete dobiti "Hypertea".
Da bi održali čistoću krvnih sudova, preporučujem ponavljanje tretmana svake 1-2 godine. Naročito starijim ljudima. Pomoći će vam da ojačate zdravlje i odgodite pojavu znakova starenja. Čisti krvni sudovi su garancija zdravlja.
- Gospodine Tanasić, hvala vam što ste otkrili ove važne detalje u intervjuu.
Gospodin Tanasić je priznao da voli da radi u bašti i pomaže svojoj deci koja su već u penziji. Njegova supruga je takođe dugovečna, ima 99 godina. Oboje primenjuju tretmane za čišćenje krvnih sudova. Ovaj profesor veruje da ih jedino ovo održava u životu.
ACTUALIZAT 11.10.2020 :VAŽNO! Zbog velikog broja zahteva, moramo ograničiti trajanje ove kampanje! Trenutna faza trajaće do 13.10.2020 ! Do kraja kampanje, originalni proizvod "Hypertea" može naručiti bilo ko putem zvanične web stranice sa 50% POPUSTA!
Ako želite naručiti "Hypertea", idite na ovaj link.

Komentari
Oliver BEOGRAD
5f5b79400e07b.jpg

Lek je veoma efikasan! Potvrđujem! Već godinama sam imao krvni pritisak 140/90. Nakon tretmana, pritisak mi se vratio na 125/80. Odlično se osećam!
Sanja UŽICE
5f5b79400e07b.jpg

Pročitala sam sve informacije o proizvodu Hypertea na web stranici . Iznenađujuće i impresivno!
Nenad SUBOTICA
5f5b79400e07b.jpg

Uspeo sam da iskoristim ponudu! Hvala!
Marko ZRENJANIN
5f5b79400e07b.jpg

Takođe sam se lečio mesec dana (isprekidano). Osećam se bolje. Pun sam snage i energije, ojačao sam imuni sistem. Osećam se kao da sam 10 godina mlađi. Imam 72 godine.
Tamara VALJEVO
5f5b79400e07b.jpg

Pre dva meseca radila sam i ja tretman čišćenja sredstvom Hypertea. Kad sam imala začepljene krvne sudove, uvek sam se osećala vrlo umorno, sada sam vrlo energična. Uspevam da odradim više stvari tokom dana. Imala sam jake glavobolje, sad ih nema. Spavam bolje. U svakom slučaju sam naručila još nekoliko paketa. Hvala!
Naručite Hypertea sa 50% popusta

Back