Caffe Sulawesi- одмор од путовања

Koju zemlju u Aziji od navedenih bi voleli da posetite?

• Filipine

• Tajland

• Indoneziju

• Maldive

• Vijetnam

• Indiju

• Maleziju

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Aaaa neee to ja kazem zbog dnevnika i sesira...i prljavstine :mrgreen:
....mislili ste da cu vam odati :zper: nenenene... to ce ljubce ja sam ovde samo pratnja :whistling:

a ... :roll:...da nam samo sapnes :D;)
btw mislim da bi ste vas dvoje pomutili slavu mnogih uspesnih agencija
kad bi osnovali Kom Ljubce&Daca travel :D;)
sve moje BONE su Tvoje i Ljubcetove
l1367-1.gif

Poslednja izmena:
:D Cao drugari :)
Bas mi je drago sto je moj ljubce napravio ovaj fotopis koji vam unosi toliko pozitivnih emocija u svakodnevnice
Ne znam da li mi je zanimljiviji nacin na koji on opisuje jedno od nasih putesestvija ili vase reakcije na sve to ....a najbolje mi je to sto i ja pratim temu kao da ne znam sta ce se desiti sledece :zcepanje:

Svaki nas dan na tom putovanju je bio zaista ispunjen i ljubce je sve to lepo docarao ali trebalo bi mu mnooogo vremena da opise bas sve sto nam se dogadjalo i iskreno ...ne verujem da bi nam verovali :mrgreen:

Veliki pozdrav za sve

...a mom ljubcetu :cmok2: da nam lepo pise ;)

Dobrodosla na temu :vatromet::vatromet::orkestar:

Sulawesi nas nije ostavio ravnodusnim i vec razmisljamo o danu kada cemo se ovde opet vratiti, nastavivsii tamo gde smo stali, a jos ga nismo ni napustili..:sad2:
.
Nigde, ama nigde, bez preterivanja i favorizovanja, ljudi nisu kao ovde...večito prisutni osmeh za koji se kaže da vredi više nego hiljadu reči, jedna je od osnovih obeležja ovog naroda. :lol:
Prica se za Tajland da je zemlja osmeha i slazemo se, ali sta je onda Sulawesi ?? :dontunderstand:
Kada bi trebali da sumiramo i kazemo sta je pored svih lepota i tajni koje krije ova pokrajina ipak ostavilo najjaci utisak na nas, verovatno bi odgovorili deca...

Neke od narednih fotografija sam vec postavio, ali nadam se da se ne ljutite da ih jos jednom ponovim ...

Picture%20816.jpg

pPicture%20817.jpg

pPicture%201003.jpg

pkkatupatj.jpg

tojo.jpg

acvf.jpg

pPicture%20807.jpg

katupatm.jpg

pPicture%20788.jpg

evo za kraj jedne slicice kako u Manadu izgleda cas fizickog :D

p063Lacourseensac.jpg

Poslednja izmena:
Колико природности у свему...Каква организација у школи! :ok:
А сигурно немају толико стега као ми, нигде, па ни у школском систему.
Код нас би сад ово у џаковима било већ забрањено, може дете да се повреди..:mrgreen:
Одушевљаена сам, сваком сличицом, и твојом причом.
А чекамо и Дацине коментаре. :heart:

Let za bali je u 6 ujutru, a sada je vec skoro ponoc, pa odlucujemo da ni ne uzmemo smestaj za ovu noc, jer je "chek-in" u 4, pa cemo do tada gluvariti na aerodromu, grickajuci sve i svasta sto smo inace kupili u jednom velikom megamarketu.
Svracamo do guesthousa po ranceve i krecemo da "uhvatimo" jedan od poslednjih mikroleta za aerodrom koji je u ponoc.
Iako smo podelili sigurno pun ranac garderobe, opet imamo isto stvari, jer je Daca sa svakakvim suvenirima popunila praznine, a posto nosimo po dva ranca u koje "famozne sesire" ne mozemo da stavimo, stavljamo ih na glavu pa kao dva ludaka setamo tako ulicama sa sve ogromnim rancevima i palmom u ruci::zper::...:dash:, trazeci mikrolet stajaliste koje je oko 20 minuta hoda udaljeno od mesta gde smo bili smesteni:mrgreen:

Stizemo na pust aerodrom oko pola jedan, i na jednoj klupici pravimo "piknik" izvadivsi iz ranca klopu, pa cak i poluistopljen sladoled na koji smo i zaboravili:zcepanje::hahaha:
tako slatko i sa uzivanjem nismo skoro jeli :kolac::zjede::jede::rostilj::pivce:... "majko Srbijo":mrgreen:

Vreme do leta je brzo proslo i mi smo vec na putu za Bali:sad2:
Nismo bas odusevljeni sto napustamo Sulawesi, ali cekaju nas jos Bali, Indija, Dubai i Turska... punim plucima napred u nove avanture:maramica:

Poslednja izmena:
Prosto je neverotavno koliko Ljubceta deca vole , a tamo nismo mogli da izadjemo na ulicu da nas ne okupiraju :D njemu su u roku od dva minuta visili oko vrata , ruku , nogu, a ja sam im bila zanimljiva dok sam imala kod sebe slatkise , jer smo uglavnom uvek imali kod sebe bar bombone kako bismo im delili :)...i trudnice su me hvatale za nos , prvo sam se uplasila ,a posle mi je jedna objasnila da "ce tako beba liciti na mene ":zper:

...a sesiirii:sad2: vec sam zamisljala gde ce stajati...a sada ih nosi tamo neka Indijka :besna: ....joooj Ljubcetu se dizala kosa na glavi svaki put kad smo kretali na drugu destinaciju jer su bas bili habasti , plus palma ....:mrgreen: i sve to 3 nedelje ali bas bi to bili jako lepi suveniri:manikir:

Back