Caffe Sulawesi- одмор од путовања

Koju zemlju u Aziji od navedenih bi voleli da posetite?

• Filipine

• Tajland

• Indoneziju

• Maldive

• Vijetnam

• Indiju

• Maleziju

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Mestani nas upucuju kuda da idemo da bi dosli do vodopada, koji su udaljeni nekih 20-tak minuta prijatne setnje kroz "dzunglicu", punu lepih prizora i neobranih banana:D

Posle nekog vremena i jednog dela hoda uz recicu, nailazimo na Kali vodopad, koji je ime dobio po selu...

Picture%201120.jpg

Wow, prrelepo :klap:

Mestani nas upucuju kuda da idemo da bi dosli do vodopada, koji su udaljeni nekih 20-tak minuta prijatne setnje kroz "dzunglicu", punu lepih prizora i neobranih banana:D

Picture%201117.jpg

pa77702806_9c4548587c.jpg

Posle nekog vremena i jednog dela hoda uz recicu, nailazimo na Kali vodopad, koji je ime dobio po selu...

Picture%201118.jpg

Picture%201120.jpg

Picture%201121.jpg

Picture%201133.jpg

paPicture%201136.jpg

:roll: pitam se da li moja trosna srcka moze da izdrzi ovo...ovu...
Ne znam drugo ime za Raj :think:

Ja ne znam sta se desava??? opet su ranije postavljene fotografije blokirane:sad2:
za veceras toliko, vidimo se ............ sutra:... :bye::

Alal ti vera majstore :ok:.
Danas mi kolega rece da planira da uzme od decembra do marta godisnji.
Planira da sa bratom ode...NEGJDE :eek:.
Pitam ga imas li predstavu gdje on mi kaze da je jos rano da o tome razmislja da mu je najveci problem MOGUCNOST da dobije toliko dug godisnji.
Pogodi sta sam mu PREPRICAO i preporucio ;).

Svaka ticast.

Vjeruj mi da od kad pratim ovu temu,zelim da uzmem ranac i odem negdje...jednostavno odem.

:D Cao drugari :)
Bas mi je drago sto je moj ljubce napravio ovaj fotopis koji vam unosi toliko pozitivnih emocija u svakodnevnice
Ne znam da li mi je zanimljiviji nacin na koji on opisuje jedno od nasih putesestvija ili vase reakcije na sve to ....a najbolje mi je to sto i ja pratim temu kao da ne znam sta ce se desiti sledece :zcepanje:

Svaki nas dan na tom putovanju je bio zaista ispunjen i ljubce je sve to lepo docarao ali trebalo bi mu mnooogo vremena da opise bas sve sto nam se dogadjalo i iskreno ...ne verujem da bi nam verovali :mrgreen:

Veliki pozdrav za sve

...a mom ljubcetu :cmok2: da nam lepo pise ;)

E pa drustvo nastavljamo....
napustamo selo Kali i vracamo se u Manado, uveliko razmisljajuci sta dalje???
avio karte za povratak u Maleziju su kao sto znate propale, a iz Singapura za 6 dana imamo let za Indiju... ali kako doci do tamo:think:
zracna luka u Manadu nije bas "prometna", i stoga je vrlo siromasna ponuda medjunarodnih letova.
Mozemo da biramo od nekoliko Indonezanskih aviokompanija, koje su inace na "crnoj" listi i nemaju dozvolu za let iznad evrope i vecine susednih zemalja, jer im se desava sa vremena na vreme, da poneki prinudno "sleti"... :amen:
Povoljan let za Singapur imamo iz Jakarte(10eura) ili Balija(40eura), pa je stoga cilj da se nekako dovucemo donde:mrgreen:

ruta dolaska...
p283189.jpg

Izbor je pao na Bali, iz vrlo jednostavnog razloga... Daca hoce preostalih 5 dana da se SAMO sunca:zplez:, bez vulkana, planina, pecina i ostalih cudesa... :dontunderstand:...:okok:
Kupujemo karte po ceni od 50 eura, i uz osecaj nekakve "porazenosti" jer sutra napustamo neverovatni Sulawesi, odlazimo da ostatak vremena provedemo u gradu, i kompletno ga iskoristimo ... sutra cemo odmarati:mrgreen:

Da se samo vratim i podsetim vas na stanovnistvo Manada, koje je u preko 70% hriscanske veroispovesti...
Ovo je Isusova statua, jedan od simbola grada, koja je sa 30 metara najveca u Aziji, a druga po velicini u svetu, odmah iza one u Riju.

p3019116-The-second-biggest-Jesus-in-the-world-0.jpg

Nisam spomenuo da Daca u isecenoj plasticnoj flasi punoj peska jos sa Togeana vuce "mladu" palmicu, koja bi po njenoj zamisli jednog "lepog" dana, trebala da pravi hlad u nasem dvoristu...:dontunderstand:: meni se nije bas svidela ta ideja, jer gde god da odemo ona nadje nesto cudnih gabarita ili tezine..." e bas joj je to extra"... :eek:
tako je i sa Vijetnama vukla i to 2 ona ogromna sesira, koja se ne mogu staviti u torbu jer ce se slomiti,koje smo posle 3 nedelje vucaranja na kraju zaboravili u Indijskom taxiu...:hahaha:... :besna:

Picture%20986.jpg

Evo par slika iz Vijetnama, na kojima su nazalost i ti izgubljeni sesiri...:whistling:

pPicture%20754.jpg

pPicture%20755.jpg

Poslednja izmena:
Bas mi je drago sto je moj ljubce napravio ovaj fotopis koji vam unosi toliko pozitivnih emocija u svakodnevnice
Ne znam da li mi je zanimljiviji nacin na koji on opisuje jedno od nasih putesestvija ili vase reakcije na sve to ....a najbolje mi je to sto i ja pratim temu kao da ne znam sta ce se desiti sledece :zcepanje:

Svaki nas dan na tom putovanju je bio zaista ispunjen i ljubce je sve to lepo docarao ali trebalo bi mu mnooogo vremena da opise bas sve sto nam se dogadjalo i iskreno ...ne verujem da bi nam verovali :mrgreen:

Veliki pozdrav za sve

Јаао, Дацо, добро нам дошла!!!
Сад си надерала, кад нема Љубчета, има тебе да давимо! :zag:

Veliki pozdrav za sve

:D
58ece1bd219a79508a5086f34e67bbd6.gif
na sopstvenu avanturu :vatromet::orkestar::kiss::cvet:[

Back