CAFFE PRISTINA

Pozdrav iz okoline Pristine,sta sa radi narode?:)

i tebi iz centra mitrovice. lepo je imati nekoga sa "terena" na ovom forumu. bilo bi lepo da ucestvujes na onim temama gde se svadjamo oko "sitnica". ovde, na ovoj temi, samo ljubazno, da ne kvarimo jedni drugima raspolozenje. a ta okolina, jel to gracanica ili neko drugo mesto???

Pa ja ih nesto ne volim ali mi je pesma ova veoma interesantna. Obicno su pevali o moru, ljubavi, itd, itd..., a sada sasvim nesto drugo....

A i ja sam kao i ti generacija koja je porasla uz hevi metal i hard rok. I dan danas to slusam. Kada hocu da se "ubijem" ne slusam one seljake sa Granda niti bilo kakvu narodnu muziku.

opicim po Iron Maidenu, Stonsima, Doorima, Parplima,Cepelinima, Gansima,AC/DC,Metalici iiiiii........................uuuuuuddddrrrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.............

Pa ja ih nesto ne volim ali mi je pesma ova veoma interesantna. Obicno su pevali o moru, ljubavi, itd, itd..., a sada sasvim nesto drugo....

A i ja sam kao i ti generacija koja je porasla uz hevi metal i hard rok. I dan danas to slusam. Kada hocu da se "ubijem" ne slusam one seljake sa Granda niti bilo kakvu narodnu muziku.

opicim po Iron Maidenu, Stonsima, Doorima, Parplima,Cepelinima, Gansima,AC/DC,Metalici iiiiii........................uuuuuuddddrrrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.............
Prava stvar!

A ovi su vec nekoliko godina kod mene na prvom mestu. A kad bih imao svoj caffe samo bi njihovu muziku pustao i ceo bi ga opremio u njihovom fazonu. Oni su nesto izmedju onih gore pomenutih , Nirvane i Cult-a. A to se sada meni najvise svidja............samo ne mogu sebi da oprostim sto nisam bio na njihovom koncertu. Majmun !!!

Najbolji pevac je bio Ljuan Hajra i njegov hit "Une te dua ti me mua ne telefon..."...ih kako su djuskali Albanci uz tu muziku
rigo014.gif

Poslednja izmena od moderatora:
Danas sam u autu dok sam vozio naisao na stanicu i na njoj cuo pesmu koju ceo dan evo pevusim, a nisam je dugo, dugo cuo. A koliko sam samo zamotuljaka i piva "smestio u mojoj glavi i stomaku" uz ovu stvarno perfektnu melodiju...

Back