Caffe "Paklena Pomorandža"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:sad2: Završen Milenijum.

Imao je svojih nedostataka, nekonzistentnosti, stvari koje nisu bile po mom ukusu, ali po mom subjektivnom mišljenju - najbolja serija ikad.

Proklet da si Ruperte Mardoče i tvoja mašinerija za pravljenje novca! God damn you all to hell! :besna:

Sad mi ostaje samo onaj indi film Millennium: Apocalypse, koga izgleda ima samo na imdb-u i amazonu :roll: I ''Millennium: The Movie'', koji će, ako ikad bude napravljen, verovatno biti debelo razočarenje. z:cry:

Pa, zapravo, od ovoga sam gledao samo prvi... :) ali nisam mislio na taj tip filma... Više bi me zanimalo nešto što se bavi baš religijom... kad je počelo, u šta se verovalo, rituali... pa po kategorijama - judaizam, hrišćanstvo, islam... ali izgleda da nema ništa od instant saznanja - moraću da čitam :(

Sad mi ostaje samo onaj indi film Millennium: Apocalypse, koga izgleda ima samo na imdb-u i amazonu

Dobro, krećem putem šifzofrenije citirajući samog sebe, ali, avaj... najgore što može da mi se desi je da postanem Krstan Đ. Kovjenić...

Elem, htedoh samo da kažem, povodom ovog filma čiji sam naslov naveo: :hahaha:, :rotf:, i, takođe: :dash:.

Ako nemate pametnija posla, molim pogledajte koji minut:

Millennium: Apocalypse

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back