Caffe "Paklena Pomorandža"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uzgred, ja sam uspeo da gi izbegnem. Ne znam ništa o tome, osim od onomad kad ste pomenuli da su Čanak i Karleuša unutra... Mada to može da ima i veze s tim što otkad sam uveo stalnu internet konekciju, ne gledam televiziju... Dakl, ponovo sam bio u pravu... Jedini način je: baciću radio kroz prozor... ili kako kaže Howard Beale: ''I am mad as hell and i am not going to take it anymore!''

Uzgred, ja sam uspeo da gi izbegnem. Ne znam ništa o tome, osim od onomad kad ste pomenuli da su Čanak i Karleuša unutra... Mada to može da ima i veze s tim što otkad sam uveo stalnu internet konekciju, ne gledam televiziju... Dakl, ponovo sam bio u pravu... Jedini način je: baciću radio kroz prozor... ili kako kaže Howard Beale: ''I am mad as hell and i am not going to take it anymore!''

Eto,kad apsolviram izbacivanje
pogledacu Network...

Pa, ne baš, previše me podsećaju na prolaznost ovozemaljskog postojanja. :mrgreen: Gledao sam svojevremeno samo Boston Legal... sad više ništa...

Odgledam onog House ponekad i nadjem sebi stalno neke simptome.
Cak sam jednom umislila da imam neku tropsku bolest :rumenko:
Boston u pocetku nisam podnosila,iritantni mi bili ona dvojica...sad gledam svako vece na Fox life-u,nekako mi je sve bolja i bolja.

Boston u pocetku nisam podnosila,iritantni mi bili ona dvojica...sad gledam svako vece na Fox life-u,nekako mi je sve bolja i bolja.

Moja je sreća što sam Boston počeo da gledam negde od pola... dok je još bio na RTS-u... i odma uvideo njen kvalitet. :) ''Danny Crane, still cuckoo for cocoa puffs, Danny Crane still cuckoo for cocoa puffs...'' Ili ono ''Ja sam Deni Krejn! Ja mogu sve! Čak sam jednom upravljao sopstvenim svemirskim brodom!'' :klap:

Ima nas vise po pitanju Boston legala-ista prica:)
A, da, i bolesti umisljam isto, tako da te kontam skroz...Te medicinske- daleko bilo:)

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back