Caffe "Paklena Pomorandža"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
gledacu veceras ...eh ta tema bi mi sad dobro dosla :mrgreen:
nabavio sam ovo ...

sturm_des_Jahrhunderts_dvd_amazon.jpg

DieStadtDerBlinden_Poster.jpg

ko ce mi pozajmi kokice? :rumenko:

Vidim da je u mom odsustvu koterija sa horora pokusala da realizuje svoje separatisticke ambicije u vidu referenduma o efemeriji,odobravam.
Elem,Madonna jeste apsolutna vlast ali ja sam apsolutni kriterijum a u upravnoj infrastrukturi
to JE jednako vazno bez obzira sto ne raspolazem nekim ingerencijama.
Kao takav mogu da kazem da je ona najbolji moderator za ovaj pdf-um,
krasi je fenomenalan osjecaj za ispravno i
kada neko moze u tolikoj mjeri da bude tolerantan prema nama netolerantnima onda je to za divljenje.
Val,imas moju podrsku do sjutra popodne,nakon toga,ZULUM.

Vidim da je u mom odsustvu koterija sa horora pokusala da realizuje svoje separatisticke ambicije u vidu referenduma o efemeriji,odobravam.
Elem,Madonna jeste apsolutna vlast ali ja sam apsolutni kriterijum a u upravnoj infrastrukturi
to JE jednako vazno bez obzira sto ne raspolazem nekim ingerencijama.
Kao takav mogu da kazem da je ona najbolji moderator za ovaj pdf-um,
krasi je fenomenalan osjecaj za ispravno i
kada neko moze u tolikoj mjeri da bude tolerantan prema nama netolerantnima onda je to za divljenje.
Val,imas moju podrsku do sjutra popodne,nakon toga,ZULUM.

Kao prvo, noćas sam te sanjala :mrgreen:
Kao drugo, hvala na komplimentima, znače, pogotovo od tebe, tako bezosećajnog i okrutnog (da li je potrebno reći i sarkastičnog) ;)
Kao treće, celo leto sam provela puneći baterije, tako da, spremna sam za zulum. Samo udri, pa ko više izdrži...
Eh, nedostajalo mi je prepucavanje :lol:

Kao prvo, noćas sam te sanjala :mrgreen:
Kao drugo, hvala na komplimentima, znače, pogotovo od tebe, tako bezosećajnog i okrutnog (da li je potrebno reći i sarkastičnog) ;)
Kao treće, celo leto sam provela puneći baterije, tako da, spremna sam za zulum. Samo udri, pa ko više izdrži...
Eh, nedostajalo mi je prepucavanje :lol:

Primirje,bar do sjutra,prihvati ponudjeno.
Nego,kakve prirode je bio taj san,nisam oneirolog ali mozda nesto protumacim?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back