Caffe "Paklena Pomorandža"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam ni ja u zadnje vrijeme nista gledao,citam sad OPET knjigu Americki Psiho dok ne kupim pravila privlacnosti (film mi se uzasno svidio).

Super :)
Drago mi je da ti se svideo,a vidis,knjigu ni ja nisam citala,mogla bih.
Procitala sam onu sto su je svi ovde ishvalili "Kad je Nice plakao",stvarno je odlicna!

edit: Koji ti se lik najvise dopada? :)

Poslednja izmena:
Paul definitivno :lol:

A pricaju kako sam homofobicna :lol:

Paul Denton: I watched him with growing intensity as he refilled the pipe in the dark and smokey din of the room. He delicately fingered what looked like dried moss to me, and it struck me then that I liked Sean because he looked, well, slutty. A boy who'd been around. A boy who couldn't remember if he was Catholic or not.

Film je stvarno fantastican,mozda danas otidjem do grada da kupim knjigu,moram je imati.
Sada odoh da se prepustim carima Americkog Psiha (knjiga istog autora:Bret Iston Elis) pa dolazim poslije ovdje.

Danas se vracoh autobusom iz Nisa na 40 stepeni i sta covek da radi osim da cita...
Tako procitah knjigu "Veliki Getsbi"... Savrsenstvo nije ni cudo sto su je postavili na drugo mesto najcitanijih knjiga sa engeskog govornog podrucja...
Mene sad zanima da li je neko gledao film pa da mi kaze jer vredi gledati da ne upropastim percepciju koju je knjiga na mene ostavila...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back