Broken doll
Iskusan
- Poruka
- 5.602
jel to...plawooki_
o boze gospode...da nije smjesno bilo bi yalosno
da jalosno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel to...plawooki_
o boze gospode...da nije smjesno bilo bi yalosno

Ljudi...kako ste?
Evo isčitavam temu Primjedbe ovo ono trta vrta...
Prvo...boli me uvo ako me banuju...ionako prtim sjutra, tako da izvol'te...
Al ne bi bilo fino ako mi izbrišete poruku ,to je karakteristika stoke.
Prvo da vam REČEM, izvinite što mi post nije uređen, ja niti sam elokventna niti sam pametna tak da...
Elem, kad shvatite svrhu ovog FORUMA biće mnogo lakše.
Mi nismo tu jer smo nešto hiper inteligentni,JER NISMO, već smo tu zbog neke lične izfrustriranosti i usamljenosti.KAD to skontate ,biće vam lakše.
Ovaj forum ,je bio pod režimom Ben Adama, a Madonna je došla kao sunce posle kiše...
I stvarno je dobar moderator, možda jeste malo popustljiva,ali vidim i tome dolazi kraj.
Drugo, bilo je ovdje negativne energije, svađa i sve je postalo previše lično i kretenasto...
Treće(mnogo serem ,al moram ovo da kažem)KOJA JEBENA UPRAVA?! O KOJOJ JEBENOJ UPRAVI VI GOVORITE?!
Ah...govorite o moderatorima...Moderatori, su ljudi od krvi i mesa,neki imaju i po 10 godina tako da to nije jebena uprava , a mi nismo neki građani,niti smo buntovnici.
Kad govorimo o buntovnicima, glupo je folirati se da jesmo,kad nismo i glupo je lupetati kao što ja lupetam sada...KOJI BUNTOVNICI?!Ovo nije država...ovo je FORUM.
Još nešto...glupo je reći ''i don't give a ****'' kad givujete fak inače se ne bi svađali međusobno...
Šta je Paja htio da uradi od ovog foruma?DA SE ZABAVI.
Kao i ja. Kao i Dementor.
Ja sam došla na ovaj forum da bi dobila pomoć oko instalacije video igre i vidite kako sam završila
OVAJ FORUM uopšte,Krstaričin,je amatersko SRANJE.
I da...svi marš u pizdu materinu. Mislim, ima ovdje ok likova, nema kretena (osim mene),da vidite Politiku i LJS ovo vam dođe kao sunce posle kiše...
p.s. marš u pizdu materinu još jednom
p.p.s. ne treba da se svaDimo...ionako ćemo svi da pocrkamo kao vjeverice.

sinisha
ne seri
jedini dobar dio tog posta je kraj
al hvala
*** svako to tumaci na svoj nacin...
Nego matere ti sta bese elokventan???
to nikada nisam znao...

Saro, ja sam lepo rekla da nema psovki
Inače
Šta ćeš, u pravu si
Pogotovo za ovo da sam sunce posle kiše![]()

Pa hvala
Jel se paja nešto uvredio, pa ga nema sa novim nickom?![]()

A šta bi s onim
Da je sizifov posao isterati njega sa foruma![]()

Ha, pa mora i Sizif nekad da odmori malo kad se popne...
Ti ga Madona taman izguras na vrh brda a Paja se uvek vrati...
Tko ce biti i sad...![]()