момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.637
Jeri se Olja i dalje tretira kao gradjanska opozicijaNeki čukuster i mariNIka del kokoš
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeri se Olja i dalje tretira kao gradjanska opozicijaNeki čukuster i mariNIka del kokoš
sad se malo islifovao, utegaoAko je zanimljiv nova reč za debeo
Imala je ovih godina neke čimpaute, tipa: "Ali ljudi vide, gledaju, stvarno jeste nešto izgrađeno."Jeri se Olja i dalje tretira kao gradjanska opozicija
Nzm, mislim da je za nas falsifikovano, mi smo u najmanju ruku kao BugaryBugari na nivou Kurdustana
Ne primećuje se.sad se malo islifovao, utegao
izgleda bolje nego pre
pre je bio cupav
i strasan
ali je inteligentan
Cela ta NDMBG ekipa su jako dobri i dosadni ljudi, izuzev Ksendze, ona mozda nije dosadnasad se malo islifovao, utegao
izgleda bolje nego pre
pre je bio cupav
i strasan
ali je inteligentan
Cela ta NDMBG ekipa su jako dobri i dosadni ljudi, izuzev Ksendze, ona mozda nije dosadna
Zato Svedi slede svoje stavove, tamo ti je 92% ljudi gej a ovih 8% strejtasa smatra da je duznost imati decu etcА Бугари их имају најмање, што доказује који смо ми Баканци лицемери.
Pa Dobrica je bas to - Dobrica. Fali mu visedimenzionalnost.Не знам, ја бих топовао Добрицу.
Не знам, ја бих топовао Добрицу.
Isao bih dotle da tvrdim da je u Svedskoj nemoguce biti strejt a ne biti za Putina
Da, bas htedoh reci, covek kojem je centralna tema prica o javnim nabavkama i pokradenim parama tesko da moze biti interesantnanДа, замисли да си у браку са Добрицом и онда дођеш кући и хоћеш да причаш о неким дубоким филозофским темама,
и он ти каже "Е не могу, Драги, идем да се борим против СНС-овог илегалног уништења пољопривредног земљишта у Ритопеку".
Хорор.
Чистилиште.

Did you know Jenna Ortega choreographed her dance all by herself? How amazing is that?
Did you know Jenna Ortega choreographed her dance all by herself? How amazing is that?
paRE
4e moj mobilni
Pametnjakovici xD
javlja mi se da si se krstila u Baru 2011Just got used to it.![]()