Nona2
Poznat
- Poruka
- 9.030
cuteJednom sam u basu sela pored takve tete i mirisala je na najlepši sveži prolećni omekšivač za veš,
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cuteJednom sam u basu sela pored takve tete i mirisala je na najlepši sveži prolećni omekšivač za veš,
a to je tek druga pricaŠta ima veze, baunsovaćeš nazad
Sad ti ukapiram zašto je ljut na mlaviA čekaj Džeg je ovaj lik kojeg je Nosfi oduvao?
Uradi deep plane face liftti baunsujes ali koza lica ne baunsuje
Da ti ne kažem šta se meni desilo.A šta hvali imati 297 kg
Jednom sam u basu sela pored takve tete i mirisala je na najlepši sveži prolećni omekšivač za veš, i nekako sam osetila da će sve biti okej
Budite ta osoba za druge ljude u basu
Ili piling fenolomUradi deep plane face lift
To ti kažem. To ekstra salo nije samo fizički omotač, pa zašto se ljudi najčešće i ugoje kad im je duši teško. Kad je sve oko tebe i u tebi hladno i grubo, nešto mora da bude mekanoDa ti ne kažem šta se meni desilo.
Naime, u kapelici pokojne mi majke je prošlo mnogo ljudi. A sve što pamtim, pored onoga što pamtim a zadržaću za sebe, jeste i debela osoba u bundici, dodatno mekano, koja me je zagrlila a ja sam htela da ostanem tamo večno. Bukvalno ne znam niti imam osnovanu sumnju ko je to bio. Pojma nemam. Samo pamtim taj zagrljaj. Tu bundicu.
Pa sta znam.Мени је то кул. Никоме не треба национализвати имовину само на конто политичке оријентације, па ко год да су. Такве глупости су радили комунисти.
Ако имају неке грехове постоје други начини да се изведу пред Лице Правде.
Овим је АОК показала да није само бот који слепо прати једну идеологију него да има свој унутрашњи систем вредности.
Александрија, пегуј ме!
![]()
Ne shvatam kako sam još uvek debeo nakon 6 dana restrikcije.To ti kažem. To ekstra salo nije samo fizički omotač, pa zašto se ljudi najčešće i ugoje kad im je duši teško. Kad je sve oko tebe i u tebi hladno i grubo, nešto mora da bude mekano
Nije nego se napališ kad ja nešto kažem pa onda oćeš i ti da budeš to istoNe shvatam kako sam još uvek debeo nakon 6 dana restrikcije.
Možda mi je mrs iz unutrašnjih organa prešla u kulju
Čija ti je dinamika bila najinteresantnija?Pa izbindzovah wl, pokidala je.
A i bas volim tu predsamoubilacku ariju co co san, sta cu, ja sam seljanka koja voli pucinija
Pa mozda harper i onaj njenČija ti je dinamika bila najinteresantnija?
Da, i meni Harper, Dafne i muževiPa mozda harper i onaj njen
Jako nam je teško kad ste vi u svađiBezveze, sad se Nosferatu obesio, a ja sam samo hteo čatovati neobavezno
Puno imeh? Tražim svoj novi bindžPa izbindzovah wl, pokidala je.
A i bas volim tu predsamoubilacku ariju co co san, sta cu, ja sam seljanka koja voli pucinija
Evo jedan simpa tred o ovoj sezoniDa, i meni Harper, Dafne i muževi
The White LotusPuno imeh? Tražim svoj novi bindž
Čitala sam većEvo jedan simpa tred o ovoj sezoni
Meni je simpa i karakter valentine, kao lez ormaruse, jer od poznanika geja koji je bio na doktorskim u nekoj slicnoj selendri u Italiji sam cula da su tamo svi fck ormaruseČak i da neko ne zna ove reference (a većina ne zna), to bogatstvo se oseća kroz sve u seriji