Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda 2"

• Začetnik teme Začetnik teme Loki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A šta hvali imati 297 kg

Jednom sam u basu sela pored takve tete i mirisala je na najlepši sveži prolećni omekšivač za veš, i nekako sam osetila da će sve biti okej

Budite ta osoba za druge ljude u basu
Da ti ne kažem šta se meni desilo.
Naime, u kapelici pokojne mi majke je prošlo mnogo ljudi. A sve što pamtim, pored onoga što pamtim a zadržaću za sebe, jeste i debela osoba u bundici, dodatno mekano, koja me je zagrlila a ja sam htela da ostanem tamo večno. Bukvalno ne znam niti imam osnovanu sumnju ko je to bio. Pojma nemam. Samo pamtim taj zagrljaj. Tu bundicu.

Da ti ne kažem šta se meni desilo.
Naime, u kapelici pokojne mi majke je prošlo mnogo ljudi. A sve što pamtim, pored onoga što pamtim a zadržaću za sebe, jeste i debela osoba u bundici, dodatno mekano, koja me je zagrlila a ja sam htela da ostanem tamo večno. Bukvalno ne znam niti imam osnovanu sumnju ko je to bio. Pojma nemam. Samo pamtim taj zagrljaj. Tu bundicu.
To ti kažem. To ekstra salo nije samo fizički omotač, pa zašto se ljudi najčešće i ugoje kad im je duši teško. Kad je sve oko tebe i u tebi hladno i grubo, nešto mora da bude mekano

Мени је то кул. Никоме не треба национализвати имовину само на конто политичке оријентације, па ко год да су. Такве глупости су радили комунисти.

Ако имају неке грехове постоје други начини да се изведу пред Лице Правде.

Овим је АОК показала да није само бот који слепо прати једну идеологију него да има свој унутрашњи систем вредности.

Александрија, пегуј ме!

aoc-450000.jpg
Pa sta znam.
Moze se tumaciti da je na istoj poziciji na kojoj je i varufakis i drugi ljevicari

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back