- Poruka
- 18.989
Protest večerašnji, na koji je otišla Sestra Ariokakve su ovo jadnice sad
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Protest večerašnji, na koji je otišla Sestra Ariokakve su ovo jadnice sad
Da, JHWH je lažMislim da je samo pitanje vremena kada ce se to i dokazati u Heris-Denet labu
i sta sad mlateProtest večerašnji, na koji je otišla Sestra Ario
- Zaljubio sam se u tu divnu mladu ženu, učiteljicu u stokholmskoj osnovnoj školi. Jako je privržena porodici, vredna i skromna. Njen otac i braća nisu joj dali da se preseli kod mene u Grčku, pa sam ja krenuo 2001. godine za Zenom u Švedsku.Ovo je Dragan o kojem od juče PRIČA CELA SRBIJA: Živeo u šupi, jeo trule pomorandže, a danas je najuspešniji Srbin u Švedskoj i njegova priča je BOLJA OD FILMA
U zemlji Kajse uspevaju cak i jedaci trulih pomorandzi
Pa zbog ljubavi prema Svedskoj, sta. Ko jos moze da voli Jemen, to je cemerica u rangu Srbije.Bila je tako prica o Indijcu, krenuo za Svedsku isto zbog ljubavi.
Kako svi krenu za Svedsku?
Niko biciklom ne krene u Jemen.
prljaviNikada necu moci da se otrgnem od stereotipa o prosecnom Indijcu koji kelja u sake i onda izmet katapultira kroz prozor, jednostavno ne mogu da ih zamislim drugacije no tako
ja kad pomislim na Indiju pomislim na onaj slucaj operacije kad su zeni krisom izvadili bubreg da ne znaNikada necu moci da se otrgnem od stereotipa o prosecnom Indijcu koji kelja u sake i onda izmet katapultira kroz prozor, jednostavno ne mogu da ih zamislim drugacije no tako
jedina prljavija nacija od Srbauzvodno bacaju poluspaljene lesheve a nizvodno se ritualno kupaju
krvtiebem
india ie zlo
kote se ko bahterie
sve osobine invazivnih vrsta imaju
Ti si bezbedna jer te niko nećeI jos se o njima pise po novinama kao o nekakvim herojima
EL OU EL
a sta ces ne moze svako biti pozeljanTi si bezbedna jer te niko neće
# BURN
aho moze bez doze autosovinizma samojedina prljavija nacija od Srba
pa sad mi kao nesto tu mozemo da kazemo
Eh sadaho moze bez doze autosovinizma samo
od srba su realno gledano prljaviji 75 % svih ljudiju na semlji
ako tjemo o dusevnoj higieniEh sad
Ali ako računamo duševnu zaprljanost Rusijom, onda 0%
ne bih se slozilaaho moze bez doze autosovinizma samo
od srba su realno gledano prljaviji 75 % svih ljudiju na semlji
*cigantijeako tjemo o dusevnoj higieni