- Poruka
- 41.996
Videčemo stručnost, a možda ćemo je svi zajedno primenjivatiKaze da je po struci psiholoskinja, tako da no worries.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Videčemo stručnost, a možda ćemo je svi zajedno primenjivatiKaze da je po struci psiholoskinja, tako da no worries.
Šta kažeš na moju skraćenu formu niiščegaNi na čemu, aaaaaaaaa zovem policiju sledeći put
Prevedi na engleski da pa vidimo.Šta kažeš na moju skraćenu formu niiščega
ko tebi bre kaze bre sta ti je bre nisam tebi to bre rekaoŠto tako da mi kažeš, ja imam jake listove
Doduše genetski je, i ne nosim nikakav nakit, a parfemi su mi isključivo gornjih nota soli, vode, vazduha, lokvanja, algi, itd
Mada me privlači ovaj Tom Ford Metallique, kažu ljudi da miriše na mrtvačnicu i konzervu izlapelog pasulja iz vremena Velike depresije. Ne verujem u to
ko si ti i sta oces i ko te poslo ?Dboro veče svima!![]()
Šta je bilo? Nisu ti dali lekiće.ko si ti i sta oces i ko te poslo ?
govori ko si kate pitam da ti ne bi momu poslao da te prebieŠta je bilo? Nisu ti dali lekiće.![]()
Kako to misliš ko me je poslao? Došao sam svojom voljom.govori ko si kate pitam da ti ne bi momu poslao da te prebie
Са ким си разговарао, м?Kako to misliš ko me je poslao? Došao sam svojom voljom.
Čemu ta islednička pitanja?Са ким си разговарао, м?
Овде ја постављам питања!Čemu ta islednička pitanja?
Hoćeš li jedan Sex On The Beach?Овде ја постављам питања!
Хвала, ал касно је а и попила сам пиво, не иде...Hoćeš li jedan Sex On The Beach?