момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.265
Sjajno. Znao sam samo da je Maša glavna urednica, ali ovo je veliko otkrovenje.tomboy alert
Milša Nikolovski
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sjajno. Znao sam samo da je Maša glavna urednica, ali ovo je veliko otkrovenje.tomboy alert
Milša Nikolovski
![]()
Znam jednog koji je dugo vremena izdavao apartmane, pa se cimao sa gostima i sl, a onda odlučio da sve apartmane iznajmi jednom čovjeku koji će onda dalje da ih izdaje.Ligi lajkuje post o imačima apartmana jer zna iz licnog iskustva kolika je to istina
Zar nisi trebao da vodiš kardio?sad sam bio negde i dotjiveo neprijatnost i to velihu
Montenegrian dream.Znam jednog koji je dugo vremena izdavao apartmane, pa se cimao sa gostima i sl, a onda odlučio da sve apartmane iznajmi jednom čovjeku koji će onda dalje da ih izdaje.
Manja zarada (i dalje velika), ali mozak na ispašu.
Znaš Ligi, što bih se ja cijelo ljeto maltretirao sa turistima radi 10k evra više, kada mogu ovako.
Mudro zboriš.
pa tu se i desio debaklZar nisi trebao da vodiš kardio?
A i šire.Montenegrian dream.
Šta je uradila?pa tu se i desio debakl
ispala batice mojŠta je uradila?
Wtf...this is male.tomboy alert
Milša Nikolovski
![]()
je bo te
Ali nisam za ovde zadužen, nemam pojma.@Baudrillard ti si u sluzbi
kazi jel sme ili ne sme
pa idi pitaj nadredjenogAli nisam za ovde zadužen, nemam pojma.
Prelepo. Moje omiljene limimalne lokacije su napušten bazen i aerodrom (mada mnogima aerodrom nije liminalni nego tranzitni prostor, ali meni je liminalni)Да, букви.
Da, Fisli je i meni omiljeni klasicni slikarDrugarica pri paralizama viđa i neke utvare. Ne razumem kako je to neophodno