- Poruka
- 15.545
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ništa od toga. Mini moždani ti se smešiJa idem u krevet cim operem zube, a to je za 10min.
Nadam se da cu zaspati prije 10 i spavati 8 sati. <3
Inace nisam ljubitelj, ali lep friz
Zar nije efebofil od 13 do 17Zaljubljena sam u Sadie Sink ali se zbog toga osećam kao efebofil jer ima 20 godina
Pogledajte prilog 1275407

Ne znam, premlado mi je 20Zar nije efebofil od 13 do 17
a.k.a. ___ slučaj
Ako je premlado nova reč za prestaro.Ne znam, premlado mi je 20
Da ali ti si mentalno ________ ___Da, meni je pedoskrnavljenje sve sto je ispod 24
Zaostao ili poremecen? A mozda i oba posto vidim da ima dve crticeDa ali ti si mentalno ________ ___
35Ako je premlado nova reč za prestaro.
Evo ja pratim Elenu Vardu (18) na IG
Moze da prodje. Kjut je posebno jer je blago klempava. Doduse, ako nije kinki, pojeo bih joj sve cestitke za bozuic.Inace nisam ljubitelj, ali lep friz
"I'll drink your bath water."Moze da prodje. Kjut je posebno jer je blago klempava. Doduse, ako nije kinki, pojeo bih joj sve cestitke za bozuic.
Nzm, nekako mi je previse kao Robot SofijaMoze da prodje. Kjut je posebno jer je blago klempava. Doduse, ako nije kinki, pojeo bih joj sve cestitke za bozuic.
Nisam je nigde gledao. Harija nikad nisam. Mada je sad gledam s dugim valovitim, spontano isfriziranim kosama.. Njaaa.. Ok wha eva..Nzm, nekako mi je previse kao Robot Sofija
Fak nouuu"I'll drink your bath water."
Pa dobro, u Hariju ima 12 godina, nisam ni mislio, ali kasnije se pojavljuje u nizu filmova gde ostavlja bljutav utisakNisam je nigde gledao. Harija nikad nisam. Mada je sad gledam s dugim valovitim, spontano isfriziranim kosama.. Njaaa.. Ok wha eva..
Ako je premlado nova reč za prestaro.
Evo ja pratim Elenu Vardu (18) na IG