Caffe "Kod čika Švarcija"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
MOJ DRUGAR SE BAVI BODIBILDING-OM VEC 8 GODINA A SVE TO VREME DRZI I SVOJU TERETANU, IMA OKO 120 KG I DIZE 160 - 180 MAXIMALNO !!!

NARAVNO PUCAO SE SA SVIM I SVACIM !!!

I DA JOS NESTO MOZDA JE TEZINA TVOJIH TEGOVA ISKAZANA U FUNTAMA POGLEDAJ MALO BOLJE 200 FUNTI = 70 KG.

NISTA LICNO . . . POZDRAV !!!

Cuj decarac mozes ti da ides i dva puta dnevno ako hoces ali ni Dorian Yates nije vezbao svaki dan u teretani.
To je jednostavno glupo, bolje izaberi neki od pouzdanih sistema tri puta, cetiri puta nedeljno a ako ti je Dorian idol onda mozes i citavih sest puta ali nemoj smetnuti sa uma da je doticni u teretani provodio po pola sata :wink:

A sto se mog sedenja pred kompom tice sha da ti kazem takav mi posao :twisted:

imam 205cm 132kg
dizem 500kg na bencu,kenjam vazduh prdim govna,gazim pice chizburgere gutam milksejkove, treniram ceo dan kako stignem pijem kafu coca colu do 5 litra dnevno
vodu gazim 10l posle vezbanja posle prcam zenu i spavam i sanjam kako masiram bicepse i tricepse.
a ujutro pojedem jogurt pomesan sa mascu posle to ispovracam pa zgazim 2 pice i tako

imam 10 godina napravio me ludi naucnik
a zivim na travi

zelja555:
Moze li mi neko preporuciti kakvu dobru literaturu (i kako da dodjem donje) vezanu za bodi-bilding? Rekreativno se bavim karateom, biciklizmom i fudbalom ali za bodibilding sam totalni pocetnik.
pitaj sta te zanima pa cemo ti mozda i mi ovde pomoci da nemoras da citas knjige i da ih juris jer ako planiras da se bavis rekreativno BB nemoras da se opterecujes literaturom preterano radi osnovne vezbe koje svako ko radi duze moze da ti pokaze u teretani eto

Nego evo i ja nesto da pitam...
Kako se najlakse osloboditi upale misica da li piti aspirine,c-vitamin,limunade,lezati u kadi punoj hladne slane vode ili nesto peto??
I jos nesto jer bolje raditi srije po 10,8,6,4 ponavljanja ili 8,6,4,3 zanimaju me vasa subjektivna misljena.

Slusaj ti

ja sam isao ove prve dve sedmice skoro svaki dan zbog zelje(da isprobam sve masine i to). Znam ja da to dojadi a i da nevalja ici svaki dan. Nije mi idol taj Dorijates a neznam ni ko je.

Ti sledeci put razmisli prije nego sto nekoga nazoves crnim coekom.

POP Mare:
Kako se najlakse osloboditi upale misica da li piti aspirine,c-vitamin,limunade,lezati u kadi punoj hladne slane vode ili nesto peto??
I jos nesto jer bolje raditi srije po 10,8,6,4 ponavljanja ili 8,6,4,3 zanimaju me vasa subjektivna misljena.
Pa aspirin ce ublaziti bol, mada ne deluje na sam uzrok. Ja znam za varijantu sa tusiranjem toplom vodom neposreddno posle treninga, da bi se ublazila eventualna upala. U principu ono sto ce najsigurnije izleciti upalu je vreme :wink:

POP Mare:
moje subjektivno misljenje 12,8,6,11 i tako radim godinama ,a ponekad 12,8,6,3,11 sto se tice upale ja sam navikao na to mada mi se svidja ideja koju moram priznati nesvesno koristim od pocetka (tusiranje) znaci redovno posle treninga tusiranje i mislim da to pomaze, onda kreatin isto takodje razbija mlecnu kiselinu koja se stvara u misicima i samim tim produzuje vreme do otkaza i utice na to da upala bude manja ,a i dve kockice cokolade odmah posle treninga mogu da pomogu za upalu,to je ono sto ja volim i sto mislim da pomaze

POP Mare:
Opet moram da pitam... :D
Kad se uzima protein da li zajedno sa njim treba mesati i ugljene hidrate(znaci sipam protein u mleko i dodam keksa,dekstroze npr.)ili popiti onako cisto protein a posle u toku dana unositi ugljene hidrate sa redovnom ishranom???
mislim da zbog varenja treba da pijes sve posebno znaci posebno proteine posebno ugljene hidrate i da ih racunas kao poseban obrok

POP Mare:
DJ_MaRe:
???:
pitanje
da li je moguce nabaciti misicnu masu odslaskom u teretanu stim da ne pijem creatin i anabolike.....
naravno da je moguce... glupog li pitanja...
pa steroidi su za one koji hoce da idu opasnom precicom...
Kreatin nije steroid :!:
ma znas ti sta sam ja mislio... nemoj da se pravis pametan...

znaci, ponovo... i bez anabolika i suplemenata se moze nabaciti masa... navedeno uzimaju samo oni koji nemaju dovoljno jak karakter da do cilja dodju na prirodan, zdraviji nacin...

DJ_MaRe:
POP Mare:
DJ_MaRe:
???:
pitanje
da li je moguce nabaciti misicnu masu odslaskom u teretanu stim da ne pijem creatin i anabolike.....
naravno da je moguce... glupog li pitanja...
pa steroidi su za one koji hoce da idu opasnom precicom...
Kreatin nije steroid :!:
ma znas ti sta sam ja mislio... nemoj da se pravis pametan...

znaci, ponovo... i bez anabolika i suplemenata se moze nabaciti masa... navedeno uzimaju samo oni koji nemaju dovoljno jak karakter da do cilja dodju na prirodan, zdraviji nacin...
Syplementi su zdravi i nemaju nikakvu vezu sa voljom vezbaca!A steroidi su stetni! :D

sto se tice steroida imam i ja nesto da dodam na tu temu i to vrlo kratko,jesteli culi mozda da svetski strucnjaci planiraju ,tj. ozbiljno razmatraju cinjenicu da su u skoro svim sportovima probijeni maximumi i da je sve dovedeno do vrh skoro da se dalje nemoze i zato verovatno da bi saznali gde su granice ljudske moci i snage postoje predlozi da se anabolici legalizuju ili bolje reci da se ukinu doping i slicne kontrole e sad predpostavimo da se to desi hocemo li onda pricati o stetnosti i samo o stetnosti steroida ili cemo svi biti na steroidima ,jer su legalni,a pricacemo samo o tome koji su manje stetniji od drguih jer za koju godinu lako mogu postati svima dostupni tipa: ...zelite jos nesto komsija ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back