Caffe "Kod čika Švarcija"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ах да ово је Крстарица, твоје последње уточиште... ?...
Јел постоји неко други ,без фрустрација, да ми приближи разлику... ?...

1. Moje utočište je svet ideja, a tvoje Platonova pećina.

2. Za trbušnjake imaš milion i jednu vežbu, klupa je bacanja para.

3. Jasno?

1. Moje utočište je svet ideja, a tvoje Platonova pećina.

2. Za trbušnjake imaš milion i jednu vežbu, klupa je bacanja para.

3. Jasno?

Ne lupetaj gluposti pusti coveka neka kupi klupu za trbusnjake, i ja je uskoro kupujem, tako da ako bRu zLi kupuej znaci da je dobro :-p

Ti toliko mrzis sve sto ima veze sa teretanom da cak i klupa iz teretane ne treba da se koristi.....A gde da radi trbusnjake? Gde da kaci noge ? Nema nista bez klupe. jedino sto moze je da legne na pod i da dize noge za donje trbusnjake......Ostale trbusnjake sa nepricvrscenim nogama i te takve zezalice sto mzoes milion da uradis ne racunam u vezbu..... Samo klupa i klupa, da se lepo zaglave noge, a vremenom i da se doda tegic koji drzis na grudima dok radis trbusnjake.

Jos ako najde klupu a da moze da se podesavaju uglovi na njoj, pun pogodak.

Кратко питање да не отварам нову тему, ал ко ће га знати.
Елем, наумио сам да купим клупу за трбушњаке па не могу да се одлучим коју да купим. Да ли обичну, најобичнију косу клупу http://www.intersport.rs/proizvodi/...etics-fitnes-klupa-light-bench-41_p2382#c2284 или вреди утрошити више пара за http://www.top-shop.rs/sport_fitnes/wonder_core.html ? Надлежни нека ми опросте ако сам се огрешио о правило о забрани рекламирања, ретко чешљам овај форум, а ко познаје ову тематику нека помогне у недоумици.

Skupa ti je ova energetics, a ova druga mambo dzambo da ne komentarisem....

Nadji neku jeftiniju ali proveri koliko KG-a mzoe da izdrzi, meni je to vazno , bar dok sam imao 100kg-a :mrgreen:

I vidi kakva je konstrukcija, da li ence nesto da se raskladti, rasrafi, uzmi uradi neki trbusnjak da vidis kako te pogadja, da li en trpe donja ledja itd....

Ili nadjes nekog majstora koji pravi sprave pa ga poteras da ti napravi malo kvalitetniju....

Ili odes pa kupis neku polovnu na kupujem-prodajem sajtu.

Da li se isplati tzv. "bulking"?
Znam šta je to u osnovnim crtama, ali me interesuje da li je posle teško spustiti bf, do koliko bf treba ići, šta se treba jesti, da li se treba pojačati trening? Ima li neko iskustva s tim?

Isplati se, ali ne jesti sve zivo po svaku cenu tek da kazes ugojio sam se..... Povecati kalorijski unos da, ali i dalje treba gledati da to budu najkvalitetnije materije i i dalje sto vise proteina unositi.

Za neke je "bulking" jedenje raznoraznog smeca sa veoma malo proteina i onda nabace 20 kg-a cistog sala i izgube 2-3 kg-a misica (jer nemaju kada da jedu proteine jer nisu gladni jer su jeli mnogo kaloricnu neproteinsku hranu).

Do koliko % telesne masnoce treba ici? Do onoliko koliko ti zelis, i dokle se lepo osecas, dokle je zdravo i preporucljivo, sve zavisi od tvojih ciljeva.

Ne znam gde da pitam ovo, pa reko ovde, da ne otvaram novu temu. Koje vezbe raditi u teretani i bodyweight da bi se povecao odraz u skoku? Valjda je to neka eksplozivnost, ali nisam siguran. Hvala.

Stavis sipku na vrat i pokusavas listovima da odskocis od zemlje , ne pravi skok, nego tek malo da odskocis, ali da ti listovi dizu telo a na da cucnes pa da skocis.... Kada to uvezbas, onda mozes ubaciti i sa cucnjem.

I generalno sve ostale vezbe za noge.

I ne plasi se tipa "meni treba za brzinu , za skok , za ovo za ono, tegovi ce da me uspore ovo ono" , pogledaj Ivanu Spanovic koliko skace u dalj, mislis da ona samo skace? Pogledaj klipove gde dize 150 ili koliko vec kila na cucnju i radi snagaske treninge.

Snaga misica je ta koja prkosi gravitaciji i tera telo na gore od zemlje. Tako da sto veci misic to jaci misic.

Obzirom da se bavis kardio-vaskularnim sportom odn sportom koji ima tu komponentu treniranja u sebi ne treba da se plasis da ces da se ugojis ili prenabildujes, to samo tako zaostali neobrazovani treneri plase sportiste jer ne znaju za bolje.

I sahisti idu u teretanu i rade biceps i triceps, da bi lakse pomerali figure po sahovskoj tabli :-p

To se podrazumeva, ali je dobar članak.
Ne zalazim u teretanu, ali svakodnevno slušam kako 90% ljudi tamo ne radi noge.

Iz iskustva dosta njih ne radi, ali veliki % ih kao radi noge, ali vidi se da se zajebavaju i rade s neozbiljnim tezinama a ubise se da izgrade gornji deo tela...

I onda se dogodi sledece :lol:

leg-day-3.jpg

dont-skip-leg-day.jpeg
<-- Photoshop verovatno :lol:

Jos jedna konjina na sintolu:dash:

Lol, kakvih sve debila ima na ovoj planeti :pop:

Ovaj tvoj bi mogao da mu oduzme Ginis titulu??? :lol:

Zagadise nam kafanu...ali stize gazda da zavede red :mrgreen:
7 puta Mr Olympia, cika Svarci.

arnold-schwarzenegger-movies__span.jpg

Poslednja izmena:
Jedino kada podrzavam da neko ne radi noge - kada je borac odn trenira neki borilacki sport......Onda mu stvarno trening za noge nije toliko neophodan, tj da su mu noge hipertrofirane, jer gubi brzinu, okretnost, ekspolozivnost.....Njima je sasvim dosta npr da trce uzbrdo i da voze bajs, i da rade cucnjeve bez tezina na treningu, ionako stalno umaraju noge.....

A ovi sto ne rade noge to su oni pedercici mafijascici u pokusaju pa onda napuca gore telo sto siri da bude a dole tanke nozice da bi mu lepo stajale pederske uske farmerke i pantalone kada izadje u grad....

Jedino kada podrzavam da neko ne radi noge - kada je borac odn trenira neki borilacki sport......Onda mu stvarno trening za noge nije toliko neophodan, tj da su mu noge hipertrofirane, jer gubi brzinu, okretnost, ekspolozivnost.....Njima je sasvim dosta npr da trce uzbrdo i da voze bajs, i da rade cucnjeve bez tezina na treningu, ionako stalno umaraju noge.....

A ovi sto ne rade noge to su oni pedercici mafijascici u pokusaju pa onda napuca gore telo sto siri da bude a dole tanke nozice da bi mu lepo stajale pederske uske farmerke i pantalone kada izadje u grad....

Koji si ti kralj :hahaha:

Koji si ti kralj :hahaha:

Ozbiljno, pitaj ih pa ces i sam videti..... Reci ce ti 2 stvari.

Prva: brate, ma ja to samo "malo" gore da se napucam ovo, ono, a noge ne radim jer su mi prirodno mnogo jake (verovatno misli masne, jake sigurno nisu, a rec jake se upotrebljava kao eufemizam za masne).

Druga: Brate iskreno, ja ne radim noge, ne zelim da imam kao onaj Koulman noge (kao da ce ikada i uspeti da ih onolike napravi) jer posle necu moci da nadjem odgovarajuci broj farmerki i trebam da idem kao paja patak kroz grad.

Broj farmerki ce sigurno naci, ali nece naci broj onih pederskih uskih sa plitkim turom, one sto su isti kroj kao i zenske, plitke, samo pise for (gay) men.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back