Wuka
Veoma poznat
- Poruka
- 11.925
Di ste ljudovi 
počela i mesečina da greje

počela i mesečina da greje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako ba gdeAaa, mesečina, mense nešto drugo učinilo.
Gde si wukoslava, ti ovih meseci?
De si Wukice!Kako ba gde
eve me vraćam se s posla
Imali ladovine, m![]()
AgiceDe si Wukice!![]()
Kod mene ti je vazda svanućeNema ladovine, al' ni Sumca nema, ovde u gradu noć, jel' tu kod tebe već svanulo?![]()
ooo dosla si a tako si nam nedostajala...da a tek ce kazu od nedelje da gori...ja cu biti buktinja ha haDi ste ljudovi
počela i mesečina da greje![]()
Mmmmm, buktinja!ooo dosla si a tako si nam nedostajala...da a tek ce kazu od nedelje da gori...ja cu biti buktinja ha ha
Ja sam umetnik u lelekanju i palamuđenjuЗначи нема вас ка лањског пролећа
ел бар зарађујете корицу леба ил само да простите лелемоодате, м![]()
Šta raspojasali, ja ceo dan u gaćkama, bre?"лелемоодате" da znas,malo se raspojasali![]()
Još uvek one iste za Žabicu?Šta raspojasali, ja ceo dan u gaćkama, bre?
Nije prošlo, još uvek iste.Još uvek one iste za Žabicu?
Još nije prošlo mesec dana
Nije prošlo, još uvek iste.![]()
pa sta se pravis vazan,ima i drugih sto imaju gackeŠta raspojasali, ja ceo dan u gaćkama, bre?
Evo ti još jedne za nju, da možeš bar na dve nedelje da ih menjašNe te, te su za ostale žemske, za sad one sa žBabicama za jednu bivšu.![]()
![]()
Ovakve? Pa sad...daj da vidim.pa sta se pravis vazan,ima i drugih sto imaju gacke![]()
Moje su šmekerskije, imaju veverice, pa imaju kakstuse, pa žBabice... imam sa raznim živuljkama.
E, to je drugi Rifer, to ja onaj što duva vutru, ja sam onaj dugi, fini. Nikad pušijo, nikad duvo. Hvala.