- Poruka
- 200.981
Kod mene u avtu pokazalo 44 stepenčića samo.Tek 37C
Dobar vam ovaj pirkavi danković![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod mene u avtu pokazalo 44 stepenčića samo.Tek 37C
Tačno bih se odselio da nema klima.ne podnosim je
numem da ladim ,samo vrucimŠto je vruće......jel neko video @Ladu da nas ladi malo...![]()
kratkog dahaTek 37C
ala si opasan kriticar,msm.meni je vruce pa cu da zracim jos mesec dana jucerasnji dan...'Usta moja, hvalite me'.
![]()
Kud nadje jucerasnji?!ala si opasan kriticar,msm.meni je vruce pa cu da zracim jos mesec dana jucerasnji dan...![]()
Samo ti zrači, ne smeta nam.ala si opasan kriticar,msm.meni je vruce pa cu da zracim jos mesec dana jucerasnji dan...![]()
povremena topla pa posle sunasce,uhhhh ko Amazonija...Kud nadje jucerasnji?!
Ubi kisa...
Sada tamo isijava vise Co2 nego O. Pazi sta zelis, da ti se ne ostvarim.povremena topla pa posle sunasce,uhhhh ko Amazonija...![]()
Pa dobro hot in the city.....numem da ladim ,samo vrucim![]()
Trebala bi biti nisam ono baš baš stručnjak za cveće ali liči...Jel to neka orhideja?
Gajim jednu orhideju, ima ogromne listove i neke pipke,al nikad nije procvetalaTrebala bi biti nisam ono baš baš stručnjak za cveće ali liči...
Bitno je da ima pipke sad cvet može i ds kasni možda trebaju nešto da opipaju...Gajim jednu orhideju, ima ogromne listove i neke pipke,al nikad nije procvetala