Wuka
Veoma poznat
- Poruka
- 11.921
цициЈоNeki pijemo kafu i jedemo kukije s kokoc i čokoLadu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
цициЈоNeki pijemo kafu i jedemo kukije s kokoc i čokoLadu.
ахмŠta, na dijeti si?

Ma u redu su te dijete, samo pazi na te sise što si opisala, nije dobro kad su manje.

то и џивџани с ове стране моста знаЈуMa polako, danas (zamsili) idemo kod mojih na ručkić.![]()

преслушај их... стварно су духовити а и обрадили су песму с мерКуMa u redu su te dijete, samo pazi na te sise što si opisala, nije dobro kad su manje.![]()

Ako baš moram, nisam ljubitelj tih naših krezavih (kao smešnih) serija, nazovi muzike i slično.преслушај их... стварно су духовити а и обрадили су песму с мерКу![]()
I tebi, kaćeš naplažu?Ех ех...
Добар вам дан![]()
Шјутра, а можда и данас... Паа, не журим ту сам до новембраI tebi, kaćeš naplažu?
не морашAko baš moram, nisam ljubitelj tih naših krezavih (kao smešnih) serija, nazovi muzike i slično.

Dobro, kasnije ću da proverim PP, čekam sveže fotke sa plaže.Шјутра, а можда и данас... Паа, не журим ту сам до новембра![]()

Ух па не могу, идем на нудистичку, затоDobro, kasnije ću da proverim PP, čekam sveže fotke sa plaže.![]()
Ma neee, selfi, može i u kupaćicama. Nisam ja ludak pa da ti tražim ko zna šta.Ух па не могу, идем на нудистичку, зато
Није ред да фоткам људе

А јес вала и ја свашта мислимMa neee, selfi, može i u kupaćicama. Nisam ja ludak pa da ti tražim ko zna šta.![]()

фалати ал имамA ti ne bi volela da ti Nata pošalje fotku na PP, a?![]()

Мјок, њој шаљем на тиндер.. Мора екстерни хард да купи збогменеA ti ne bi volela da ti Nata pošalje fotku na PP, a?![]()