jel ovaakva?Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel ovaakva?Varjača je njena, kašika je moja!не личи ми варјаЧа на теб... пре оклагија![]()

пре ће бити обрнутоVarjača je njena, kašika je moja!![]()

1. tačnoпре ће бити обрнуто
могу се кладим да екстра куваш, друго је то кад те мрзи а то није ствар у полу, но ти се једноставно тај дан неда![]()

само ти њупај, пријатно ти билоMože danas, evo mama poslala ogrooomnu šerpinu punjenih tikvica i paprika, auuu, al' ću da se razvalim!![]()

Zovi na kafu, ja ću u šerpici da ponesem par tikvica i parika.Njami,volem punjene paprike i tikvice ja stigla...![]()

ha..i ti nosaš šerpiceZovi na kafu, ja ću u šerpici da ponesem par tikvica i parika.![]()

mami rodjos...da je zamenimМајкани срећан прЂкоoo stigla si prva..ja zadocnela...mami rodjos...da je zamenim
а ти што више колачића да спремиш 

De si asketo!Ma samo na hranu mislite?![]()
haha, ja uredno guglujem sungazing jer čitam kao "сунгазинг" i mislim se da je neki preparat ili biljka pod tim imenom...Jel si možda prešao na sungazing?
haha, ja uredno guglujem sungazing jer čitam kao "сунгазинг" i mislim se da je neki preparat ili biljka pod tim imenom...
Ja sam probao sungazing, i mogu da gledam direktno u sunce iako su mi oči plave, haha Ali jedem normalno![]()

jesam![]()
Ja imam jako osetljive oči a i volim da pojedem konkretno
Mito, jel si ti možda Devica u horoskopu?