Kad su divni gostiPa kad mi izbaci kafanu i novi post u njoj, tada me podseti i naidjem. Dobra je ekipa

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad su divni gostiPa kad mi izbaci kafanu i novi post u njoj, tada me podseti i naidjem. Dobra je ekipa

Kod men jos rominja a i zahladnelo ko da nije Maj...Nocas padala ko luda a danas je za sada nema. A toliko obaveza mi je stopirala
Kod mene bez kise ali nije bas ni hladno tolikoKod men jos rominja a i zahladnelo ko da nije Maj...
Ne obaziri se mi koji te volimo sa tobom smo...хахах нешто баш и нисам весела како сам дочекана![]()

Ja morala da obucem dzemper i punije carapkeKod mene bez kise ali nije bas ni hladno toliko

I nemoj sa unapredjenjem da nas zaboravisNe obaziri se mi koji te volimo sa tobom smo...![]()

Znam ja bolji način za greajnje u ovim hladnim danima.Ja morala da obucem dzemper i punije carapke

па морам ово младо телето да изодмарам како требаDobar dan, wuko napokon si se probudila?![]()
радијатори не радеZnam ja bolji način za greajnje u ovim hladnim danima.![]()

Dobar si, sta se meni pre par dana ovde nudiloA zašto mi je na Krstivizašla reklama: Da li često idete u toalet? Mslm, šta njih briga?![]()

Meni su nudili neku Ivanu u mojoj blizinisve, bre, neke prostate i bešike? Gde su one slobodne ženske koje traže poznastvo i slično, nestale?![]()
Blago tebi, mora da voziš bolji auto od mene?Meni su nudili neku Ivanu u mojoj blizini![]()

Bitno da ima katalizatorBlago tebi, mora da voziš bolji auto od mene?![]()

Ne EKO? Ja sam do sad uzeo dosta toga, kablove za paljenje na akumulator, nožnu pumu, bluetooth slušalice, kutiju za alat...Uglavnom uzmem kartice za auto pranje i uvek ih negde izgubim pa nikako da sakupim 3 kom
A pošto imam odličan servis za pranje u kraju, bolji a jeftiniji od četki ili pištolja na pumpi, tamo idem.