- Poruka
- 114.852
Ume i lepota da bude zgodnaма он је једини лепотан који ми је нако ... да речем Мерка
иначе, не падам на лепоту

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ume i lepota da bude zgodnaма он је једини лепотан који ми је нако ... да речем Мерка
иначе, не падам на лепоту

Уме какО не, ал мене то савршеНо никад радило нијеUme i lepota da bude zgodna![]()
Данијел!!!!!!!!! Још у филму Стигмата ма ммммммљац!![]()
Još jedan Irac na kog balavim
Bila sam ludo zaljubljena u najružnijeg dečka u razredu kog ni jedna decojčica nije htela da pogledaУме какО не, ал мене то савршеНо никад радило није
углавном су то неке споредне ствари у односу на физикус
А ја у једног црвенокосог и пегавог...Bila sam ludo zaljubljena u najružnijeg dečka u razredu kog ni jedna decojčica nije htela da pogleda

Gabrijel, al nema vezeДанијел!!!!!!!!! Још у филму Стигмата ма ммммммљац!
Е то је та врста неке лепоте а није лепота у савршеном смислу

Obožavam riđane!А ја у једног црвенокосог и пегавог...![]()
Аги овај је био ка шаргарепицаObožavam riđane!
а пре њега у једног Дениса, био је толико плав ка албино 
Јесте!!! Габријел Брн!!!Gabrijel, al nema veze
Mljac, svejedno!![]()
Mljac,mljac,mljac!!!Јесте!!! Габријел Брн!!!
их па ко брдо не волеA volim i malo krupnije
Prirodne, sa stomačićem

РАзмишљам сад, окле ми то Данијел... мора да је глумио неког Данијела негдеMljac,mljac,mljac!!!
Pa oba su biblijska hebrejska imena,nije teško pobrkatiРАзмишљам сад, окле ми то Данијел... мора да је глумио неког Данијела негде![]()
поред тога што је манекен, свестрани је уметник...
Са тобом вазда нова сазнањаPa oba su biblijska hebrejska imena,nije teško pobrkati
To EL im je nastavak za boga
и то баш волемLep čovek, markantan, crnomanjast, što bi babe rekle!овај ми је идеалан, само ме нервирКа што је би
мсм одлучи се чојКпоред тога што је манекен, свестрани је уметник...
а и личи на мог бившег профу
![]()
Мадона му била бивша ђевојкаLep čovek, markantan, crnomanjast, što bi babe rekle!

Kažu da se Satana nekad zvao Sataniel i kad je pao na zemlju, izgubio je taj božanski prefiks ELСа тобом вазда нова сазнањаи то баш волем
Pa ni on nije baš nedonoščeМадона му била бивша ђевојка
није Аги гадљив на нас бакице![]()
Пали анђеоKažu da se Satana nekad zvao Sataniel i kad je pao na zemlju, izgubio je taj božanski prefiks EL
ма наравно!Pa ni on nije baš nedonošče
Mi smo tetke, još uvek nismo bakice!!!