- Poruka
- 204.689
Ispolirao karnauba voskom.а ти очешљао ћелу рибаћом четкоМ![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ispolirao karnauba voskom.а ти очешљао ћелу рибаћом четкоМ![]()

E, držimo se glave, nemoj to dole...офкорс унд, турио вештачке дредове с розле перлице![]()
Desu kaktusi?![]()

Prešle ti bodlje sa gaća na dupeOni na gaće, bre.![]()
држ се ти чега ошE, držimo se glave, nemoj to dole...

па сигурно на неко тајновито местоDesu kaktusi?![]()

Nemoj glasno, otvoren mi prozor.држ се ти чега ош
ја куцкам по тастатуру![]()
Moji u fijoki s ostale gaćke.па сигурно на неко тајновито место![]()

од сад 

Vise mi govore da sam jak.Pa ti nisi nešto previše pametan?![]()

Tako je dok ne kreše sa nekim malo ozbiljnijim godinama.Vise mi govore da sam jak.
Ne secam se kad mi je neko rekao poslednji put da sam pametan.![]()
паметницаJa sam drugacija biljka i ne treba se porediti. Zivim drugacije jedem drugacije i ponasam se isto drugacije, baviti se sobom je na prvom mestu, baviti se drugima je nepotrebno gubljenje vremena.

добар јутар
Nekom je bog dao pamet nekom snagu.паметница![]()

Vrćina isto to misli, ali vidimo danas koliko je to pogrešno. Na žalost.Ja sam drugacija biljka i ne treba se porediti. Zivim drugacije jedem drugacije i ponasam se isto drugacije, baviti se sobom je na prvom mestu, baviti se drugima je nepotrebno gubljenje vremena.
Imaš zanimljivu frizuru.једва окета отвориладобар јутар
![]()
Nije pogresno. Takav nam je dat sistem vrednosti. Pogresno je biti dobar posten uman i moralan.Vrćina isto to misli, ali vidimo danas koliko je to pogrešno. Na žalost.

паметница од месцаNije pogresno. Takav nam je dat sistem vrednosti. Pogresno je biti dobar posten uman i moralan.