Wuka
Veoma poznat
- Poruka
- 11.921
аух гора сам од КоштуњавогKakvi sad crni anti i ostali? Sreda u 18h - kampovanje ispred skupštine, četvrtak u 11h glavni protest. Meske obavezne.

ич појмета нејмам
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
аух гора сам од КоштуњавогKakvi sad crni anti i ostali? Sreda u 18h - kampovanje ispred skupštine, četvrtak u 11h glavni protest. Meske obavezne.

Evo ja nudim kafu, ako treba vodim i wuku da ubedim ove mlade seenade i slične. 

ахм, нисам сконтала да ти он кец у рукавуŠto, nije seenad dovoljan za uz kafu?
Da menjam džokera?![]()

seeen 21:14Pun lonac klope pomfrita cuda mladog luka kobasica pljeskavica
Obozavam
Nznm za vuku mada nije ni ona mlada prema mojim nagadjanjima 45Sve tetke već spavaju?
Ja volim tetke.Nznm za vuku mada nije ni ona mlada prema mojim nagadjanjima 45
Ali probaj nadji da napises da je tedka da vidis...

Senad se drzi sporta.Što, nije seenad dovoljan za uz kafu?
Da menjam džokera?![]()
Ali ja volim dobru supu, tako da...baš ih nešto i ne ljubim al što piletinu vooooleeeeeeeeeeeeeem, injaooo![]()
najbolje su Sosine supice i onim knedlama s džigomAli ja volim dobru supu, tako da...

Baš je mršava?(Nadja ima isto oko 45. Ali nemoj da je neko preneo sta sam napisao)

Ja bio ubeđen da su najbolje kevine?najbolje su Sosine supice i onim knedlama s džigom![]()

Ниси јео супу моје тетке, нема јој равнеJa bio ubeđen da su najbolje kevine?![]()

Opa, hoćeš da me vodiš na selo, da upoznam familiju?Ниси јео супу моје тетке, нема јој равне
елем, увк кад се враћам за БГД ону велику теглу супе понесем и то тако, ка да носим тозла![]()

Апсолутно, поведи и жеМче и децу, таман да не мораМ превише да објашњавамOpa, hoćeš da me vodiš na selo, da upoznam familiju?![]()

Dalkeo to za sve, idem ja sam na supu.Апсолутно, поведи и жеМче и децу, таман да не мораМ превише да објашњавам
А и није далеко, свега стотињак км ал Војводина брале![]()

Море батеDalkeo to za sve, idem ja sam na supu.![]()