Lancier
Elita
- Poruka
- 15.143
Ja skoro čitav dan napolju ... poslovi, ali uživancija.....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sta, vise ti ne odgovara unutra?Ja skoro čitav dan napolju ... poslovi, ali uživancija.....![]()

тако ТАЧАН одговорOdgovara mi svugde![]()

ма и то море свугдеja htedoh o vremenu pričiati, kad ono dođe mr.no......![]()

Tako je drugare. Nije samo vreme, nego "vreme sporta i razonode".ja htedoh o vremenu pričiati, kad ono dođe mr.no......![]()

hah, morao sam da se prisetim preko you tubea....Tako je drugare. Nije samo vreme, nego "vreme sporta i razonode".
Mora da se secas te emisije.![]()

eee stvarno - no, no mr.no!ијуууу
види ти њега ни чао, ни здрао ни
но ме заобилази ка да сам жеМскасто далекобилоисаклони![]()

ц, више нејсам шоокнутаeee stvarno - no, no mr.no!![]()

Ono, nisam znao da li si vise za napolju ili unutra. Lansi se izjasnio lepo.ијуууу
види ти њега ни чао, ни здрао ни
но ме заобилази ка да сам жеМскасто далекобилоисаклони![]()

Stvarno?! Smeo bih da se kladim da ne.hah, morao sam da se prisetim preko you tubea....
i pronašao sam da to traje i sad![]()
вазда ванка кад је сунчани данOno, nisam znao da li si vise za napolju ili unutra. Lansi se izjasnio lepo.![]()

evo provali ovo, mslm nije isto, al naziv jeste...Stvarno?! Smeo bih da se kladim da ne.
Dobro, ranije je bila TV emisija, sad radio. U prinipu, to je to.evo provali ovo, mslm nije isto, al naziv jeste...
https://www.rts.rs/page/radio/sr/series/23/radio-beograd-1/2850/vreme-sporta-i-razonode.html
Nego šta radi Marti Misterija ovih dana?Dobro, ranije je bila TV emisija, sad radio. U prinipu, to je to.
Verovao ti ja i bez linka.![]()

Ostavio ga da popravi Pajper.Nego šta radi Marti Misterija ovih dana?![]()

)Wuko, mislio sam da ćeš se uključiti u ovaj Marti Misterija diskurs!
(у случај да се питате ди сам и шта радим)

ц, штрикам неко џемперчеWuko, mislio sam da ćeš se uključiti u ovaj Marti Misterija diskurs!![]()