Wuka
Veoma poznat
- Poruka
- 11.921
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

горњи пост, написаноŠta neznam?

Uh kakave čvarke kupujem godinama kod mojih dilera, mmmmmmm. Ali bez cigareta, izabere mi sitnije. I slan'n'ncu i but i vrat i suvu plećku i svakakve kobasice i joj!значи, кад је сир од једну груду и у своју сурутку то је најбољше
од чфарака, пошто јелте немаш појмета најбољи дуфан чварци и спржа
ал пошто си ти фенсиновограђанче ти нарафски појмета нејмаш :јоопетрупћемспристићи:
Uh kakave čvarke kupujem godinama kod mojih dilera, mmmmmmm., izabere mi sitnije. I slan'n'ncu i but i vrat i suvu plećku i svakakve kobasice i joj!

стфарно ниси јео дуфанчфарке ич
Ma volem klasiku, to kao da si me pitala jesam li jeo jaffu od višnje ili smoki sa čokoladom.стфарно ниси јео дуфанчфарке ич
е сад стварно не могу да верујем![]()

ништа, од мене ће ти брзом поштом на поштански преградакMa volem klasiku, to kao da si me pitala jesam li jeo jaffu od višnje ili smoki sa čokoladom.
Ok je to, ali čvarak je čvarak.![]()
)
јоЦк ти их волешA jel voliš butkice?![]()

па нисам рекла омаJa čekam, ali još nema tog kurira sa duvanom?
Ih, pa ja da crknem od glada do tad?па нисам рекла ома
но током ове 2021. године
(zamislite da je ćelavi jede sir, hvala)што да цркнеш пу пу далекобилоIh, pa ja da crknem od glada do tad?

јоој како волем матор сир ...мљљљљљљљљљацNa sreću imam jedno pola kila odličnog starijeg sira.(zamislite da je ćelavi jede sir, hvala)

ма д, баш си сналажљивJa sam majstor od sviju zanata.![]()